Hlavní obsah

Nad Slováckem prolétávají horkovzdušné balóny

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patnáct horkovzdušných balónů vzlétne v sobotu na nebe v Břestku na Uherskohradišťsku. Již od pátku hostí Slovácko jeden z největších festivalů balónového létání v republice.

BEZ KOMENTÁŘE: Z ptačí perspektivy mohou obdivovat Slovácko i návštěvníci dvoudenního festivaluVideo: Aleš Fuksa, Právo

 
Článek

Návštěvníci Balony.eu festivalu 2014 mohou z ptačí perspektivy obdivovat hornatou krajinu v okolí Břestku, ale i nedalekou dominantu vrchů, středověký hrad Buchlov, či zámek Buchlovice i s jeho parkem.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Při letošním balónovém festivalu se vznese do nebe patnáct horkovzdušných plavidel.

Vzdušná plavidla se vznesou nad krajinu podle počasí kolem půl šesté vpodvečer, a to z místního BalonCentra u fotbalového hřiště, kde mají pasažéři a majitelé horkovzdušných balónů své zázemí.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Z ptačí perspektivy mohou obdivovat Slovácko i návštěvníci dvoudenního festivalu.

V sobotní odpoledne je navíc pro návštěvníky připraven bohatý doprovodný program. Na své si přijdou nejen účastníci jednotlivých letů, ale i malé děti. Ty pořadatelé vynesou v koších horkovzdušných balónů do desetimetrové výšky. Atraktivní bude i noční nafukování balónů, které se uskuteční v sobotní 22. hodinu.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Při letošním balónovém festivalu se vznese do nebe patnáct horkovzdušných plavidel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám