Hlavní obsah

Dětičky prominentů mě s..ou, rozdivočel se Škromach na Facebooku

Novinky, jov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Místopředseda Senátu a ČSSD Zdeněk Škromach se pořádně rozohnil na svém facebookovém profilu. Informace o tom, že si dal kafíčko, vystřídalo v pondělí krátce před půlnocí rázné vyjádření s použitím vulgarit. Škromach se svěřil, že už ho docela s..ou dětičky prominentů.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zdeněk Škromach

Článek

„Už mě docela s..ou ty dětičky prominentů, které si myslí, že budou žít nadosmrti jen z toho, že je zplodili jejich úspěšní papínkové, aniž by oni v životě něco dokázaly. Jděte do.......... Hezký večer,“ napsal Škromach na svém Facebooku.

Koho měl na mysli? Padají tři jména

Místopředseda ČSSD vyjádřením ihned rozproudil diskusi, koho měl ve svém rozhořčeném prohlášení na mysli. Na přetřes přišla tři jména. Debatující si zaspekulovali, že má Škromach na mysli Jiřího Dienstbiera, syna stejnojmenného prvního polistopadového ministra zahraničí a disidenta, nebo jeho mluvčího Jakuba Landovského, který je synem herce a disidenta Pavla Landovského. Padla i úvaha o poslanci ODS Marku Bendovi, který je synem taktéž disidenta Václava Bendy.

Škromach v úterý na dotaz Novinek tvrdil, že neměl na mysli konkrétní osobu. „Spíše šlo o obecný povzdech,“ uvedl s tím, že ho k rázným slovům vyburcovaly „dětičky celebrit“ domácích i ze zahraničí, které staví kariéru na proslulosti svých rodičů. Zároveň si postěžoval, že se v debatě na Facebooku setkal u některých mladých lidí se slovní agresivitou.

Reklama

Výběr článků

Načítám