Hlavní obsah

Premiér v tričku od Vietnamců? Naprostá katastrofa, zlobí se senátor Kubera

Právo, Lukáš Bek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Senátor a primátor Teplic Jaroslav Kubera (ODS) známý svým prostořekým vystupováním vyčetl premiéru Petru Nečasovi, že přišel do diskusního pořadu bez kravaty.

Článek

„Premiér už chudák nemá ani na kravatu, protože chodí v černém tričku od Vietnamců… No asi ne od Vietnamců, asi je značkové, ale premiér v tričku, to je naprostá katastrofa,“ postěžoval si v pondělí senátor. Podle Kubery byl minulý týden v pořadu ČT Události, komentáře patrný kontrast mezi premiérem a moderátorem Jakubem Železným „dokonale oblečeným, v kravatě“. Přitom i Nečas měl sako, ale Kuberovi to nestačilo.

„Kdyby ho zastavili někde na chalupě, tak tomu rozumím, ale když jde do pořadu, tak má být oblečený jako premiér. A já mu to při první příležitosti velmi vehementně sdělím,“ dodal senátor.

Za oblékání v minulosti své spolustraníky káral bývalý místopředseda Miroslav Macek. Například v roce 2005 na adresu tehdejšího Topolánkova týmu poznamenal: „Není na místě, aby vedení ODS vystupovalo na tiskovce v 'zemanovských' úborech − vytahaných tričkách, košilích se sežvýkanými límečky a při odchodu z tiskovky se pochechtávalo. Vzhledem k lidem, které by mělo a chtělo reprezentovat, je to nefér.“

Anketa

Vadí vám, že se premiér v televizi ukázal v tričku s límečkem a nikoliv v košili a kravatě?
Ano, měl by řádně reprezentovat i svým oděvem
31,4 %
Ne, oblečení není tak důležité
68,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 34581 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám