Hlavní obsah

Prostor pro Vaše zprávy je i na lavičkách

Novinky, Miroslav Šára

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Už přes sto čtenářů publikovalo v nové rubrice Vaše zprávy z regionů za první tři týdny její existence alespoň jeden příspěvek. Na podporu nové služby Novinky.cz připravily kampaň, v jejíž hlavní roli kromě přispěvatelů budou lavičky.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Ve městech po celé České republice lze nalézt lavičky s plakáty s logem Novinek a Seznamu, které nejen že vybízejí zájemce ke psaní zpráv pro novou rubriku, ale zároveň jsou v místech, kde lze psaní okamžitě uskutečnit.

Plakáty na lavičkách totiž mají dost volné plochy, kterou můžete i vy popsat zajímavými příspěvky, postřehy, příběhy, tipy a dalšími sděleními.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nebo se můžete přítomností novinkové lavičky inspirovat tak, že popíšete nejen ji, ale rozhodnete se oslovit přímo naši redakci. Podobně jak to již učinila více než stovka čtenářů ze všech krajů ČR.

Pokud naleznete nějakou zajímavou lavičku, pošlete nám její fotku nebo ji přidejte na zeď na facebookovou stránku Vašich zpráv z regionů  www.facebook.com/vasezpravy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám