Hlavní obsah

Novým moderátorem Partie na Primě bude Jan Punčochář

– Praha
Právo, jp

Od této neděle 1. listopadu začne polední diskusní pořad Partie na TV Prima moderovat Jan Punčochář, zástupce šéfredaktorky zpravodajství a publicistiky Primy.

Článek

Punčochář má zkušenosti s moderováním diskusí z ČRo 1 – Radiožurnálu, z ČRo 6 a ČRo 2. Je současně místopředsedou Syndikátu novinářů.

„Vedení televize Prima ve čtvrtek rozhodlo, a to i s ohledem na subjektivní názory dosavadního moderátora Partie Milana Šímy zveřejněné prostřednictvím médií, vyhovět jeho žádosti a ukončit jeho moderování diskusního pořadu Partie již nyní, přestože má smlouvu uzavřenou do konce tohoto roku,“ sdělila ve čtvrtek Právu mluvčí Primy Jana Kocová. [celá zpráva]

Šíma sdělil, že Primu požádal o ukončení pracovního poměru a vedení televize mu vyhovělo už ve středu. Jako důvod uvedl to, že Prima nesouhlasila s hosty, které si do pořadu pozval. Chystal diskuzi s bývalými premiéry Milošem Zemanem a Mirkem Topolánkem.

Šíma se už dříve s televizí dohodl, že bude debatu moderovat jen do konce roku, ve středu ale kvůli změně hostů názor změnil a odchází okamžitě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám