Hlavní obsah

Řidička přehlédla vůz bývalého senátora a těžce ho zranila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KUTNÁ HORA

Vážná dopravní nehoda se stala v pátek ráno u obce Damírov na Kutnohorsku. Řidička osobního auta zde narazila do zaparkované Škody Octavia, před kterou stál muž, jenž utrpěl vážné zranění. Podle zdroje Práva z ministerstva jde o úředníka ministerstva vnitra Vladimíra Zemana, který vůz opravoval. Zeman dříve působil jako senátor.

Článek

Nehoda se stala mezi sedmou a půl osmou ráno. Řidička osobního vozu Škoda Favorit pravděpodobně přehlédla zaparkované auto u krajnice a zezadu do něj narazila.

"Před odstaveným vozem stál pětašedesátiletý muž z Újezdu nad Lesy, který utrpěl vážné zranění," řekl Novinkám mluvčí kutnohorské policie Daniel Votroubek.

Potvrdil také, že zraněným je pracovník ministerstva vnitra. "Muž utrpěl zlomeninu bérce. Po ošetření byl předán letecké záchranné službě, která ho transportovala do pražské vinohradské nemocnice," řekla mluvčí středočeské záchranné služby Tereza Janečková.

Vladimír Zeman byl senátorem za ODS zvolen na období 1996 - 2000, byl také místopředsedou horní komory parlamentu. Později působil na ministerstvu vnitra jako náměstek pro ekonomiku a v současné době je vrchním ředitelem sekce rozpočtu a účetnictví ministerstva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám