Hlavní obsah

Miloše Zemana přišla podpořit osamocená demonstrantka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Přišla před Lidový dům s transparentem proto, aby podpořila bývalého předsedu vlády a sociální demokracie Miloše Zemana. Ženě, která se jmenuje Beata Krusicová, vadí, že kdykoli soc. dem. zakolísá nebo prohraje volby, tak se to dává za vinu Zemanovi. Podle ní jenom proto, že vyjadřuje své názory.

Článek

"Nesuďte Miloše Zemana, velikostí vás předčí, chyťte se za nos, Paroubku, dole být více vám svědčí," stálo na jejím transparentu. 

Stoupenkyně bývalého šéfa ČSSD kritizovala sociálnědemokratické poslance za to, že nepodrželi Zemana při prezidentské volbě. "Dodnes (jejich vina) nebyla odčiněna," uvedla. Nedivila by se prý proto, kdyby už při příštích volbách hlavy státu nekandidoval.

Zemana heslo pobavilo, řekl, že Krusicovou nezná. K její podpoře má neutrální postoj, protože, jak tvrdí, už nechce být aktivním politikem, i když si to "někteří novinářští blbečci" myslí.

S Krusicovou se ale shoduje v tom, že na něm byla při prezidentské volbě před čtyřmi lety spáchána zrada. Vyjadřovat se k tomu dále nehodlá, protože prý už napsal všechno, co chtěl, ve dvou knihách politických pamětí.

Krusicová novinářům řekla, že je občankou USA, proto nemůže být členkou ČSSD. Doufá prý ale, že se to změní po stranickém sjezdu, který bude koncem března v Brně.

Reklama

Výběr článků

Načítám