Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 7. ledna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svědomí hlupáků je vždy čisté

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nedělejte si těžkou hlavu z toho, že byste museli porušit dané slovo, nebo odvolat nějaký slib. V porovnání s problémy, které by vás jinak čekaly, je to naprosté nic. Jsou chvíle a dny, kdy trochu egoismu neuškodí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Díky inspiraci Venuše a Luny, konečně přijdete na to, jak zapůsobit na partnera, aby se alespoň částečně smířil s některými vašimi představami. Nepřepínejte síly, nejste v nejlepší kondici, snadno náhle zkolabujete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nezadaní lhostejně přejdou milostné tokání velmi atraktivní osoby. Ne, že by se vám nelíbila, ale budete mít starosti s jinými věcmi. Uklidní se situace ve vzdáleném příbuzenstvu. Něco vyřídíte telefonem, něco osobně.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Rostou vaše naděje na zlepšení materiální situace. Důležitou roli sehrají náhoda a ochota přátel pomoci vám s hledáním lepšího zaměstnání. Nepleťte se do partnerských sporů sousedů. Zavřete se doma a nikomu neotvírejte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Je to smutné, ale i kdybyste měli pravdu pravdoucí, nakonec musíte udělat to, co vám nařídí šéf. Nesmíte se dát vyprovokovat k neuváženostem. Nezbývá, než se těšit na chvíli, kdy mu dojde, že udělal pořádnou hloupost.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Cestu vám zkříží atraktivní a chytrá osoba opačného pohlaví. Odvážné představy vás neopustí do doby, než se vám podaří domluvit si s ní schůzku. Důvěřujte své šťastné hvězdě. Pro odvážného není nic nemožného.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Jenom chuť něco změnit nestačí. Planety naznačují, že jsou nutné konkrétní a rázné kroky. K těm vám však bude chybět potřebná odvaha, takže na sklonku dne bude situace stejná jako ráno. Škoda promarněné příležitosti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Poměrně lehce napravíte nedávnou chybu. Přispěje k tomu váš dar výmluvnosti a přesvědčivosti. Faktem je, že jste citliví na pozitivní vibrace planet, zejména Jupiteru. Zároveň dávejte pozor, aby s vámi někdo nemanipuloval.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Svému okolí, zejména lidem, kteří vám nevěří, podáte důkaz o svých schopnostech. Soužit vás však bude chování vaší lásky. Něco jí přeletí přes nos, a vy abyste si lámali hlavu, jak ji rychle zbavit těžkých depresí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nepokoušejte se naznačit šéfovi, že k stejnému cíli vedou různé cesty. Nepochopí vás a ještě se naštve. Najde se nový milý ctitel, jehož lichotky vás pořádně vyvedou z míry. Jste-li volní, můžete se pustit do malého milostného dobrodružství.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Své diplomatické nadání si vyzkoušíte na rozzlobených příbuzných. Díky pomoci Luny obstojíte, ale velká sláva to nebude. Až se jim v hlavě rozleží, co jste jim řekli, ozvou se znovu. Na chodníku i na vozovce vám hrozí drobné úrazy a nehody.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nemračte se na okolní svět. Kvůli maličkostem si zbytečně pokazíte náladu a ostatní vás budu mít za mrzouta. Přátelé vás požádají, abyste se za ně přimluvili někde, kde máte dobré známé. Chvíli budete silně váhat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám