Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 28. ledna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když má někdo slabou paměť, neznamená to, že se nemusí bát opakovaní svých chyb

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Merkur přeje znásobení majetku, soustřeďte se na obchody a finanční transakce. Rýsuje se šance vylepšit si finanční situaci. Půjdete-li do náročnějších investicí, potom jen s kvalitními společníky. S těmi starými už štěstí neuděláte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Chce to odvahu. Kolega či kolegyně vaše pozvání na malé posezení neodmítnou. Máte-li o ně zájem, využijte příznivé planetární konstelace. Nedramatizujte hádku s nadřízeným, pohodlnější bude mu všechno odkývat. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Urychlete realizaci svých představ. Máte dobré nápady, byla by škoda nechat je zapadnout. Příležitost poskočit na služebním žebříčku nebo rozšířit firmu se nemusí opakovat. Nebojte se zavolat osobě, se kterou jste se dlouho neviděli.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Okamžitě pochopíte, kdy je třeba šéfovi přikývnout a kdy ho pochválit. Vaše vnímavost ho natolik potěší, že vám může nabídnut zajímavé perspektivy. Jako ostříž musíte být při styku s řemeslníky a na trzích. Vaší kapse hrozí nebezpečí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Doběhnout vás chce někdo, kdo si myslí, že jste příliš shovívaví. Neváhejte a dokažte mu, že se mýlí. S podporou Marsu vám to přijde mnohem snazší než si myslíte. Nenoste sami těžké předměty, budou vás bolet kyčle.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Problémy se vstáváním a pozdními příchody na důležité schůzky by vám notně otrávily život. Musíte se rychle donutit k větší kázni a zbavit se pohodlnosti. Jistou finanční částku získáte díky službě movitému známému.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Definitivně rozhodnete o případné změně zaměstnání. Pokud vás láká něco jiného, není o čem přemýšlet. Váhat můžete jen v případě, že máte rodinu a nechcete ohrozit její životní standard. Těšte se na veselý zážitek.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Běžet už dnes do školy a poučovat učitele vašich dětí, by bylo zřejmě unáhlené. Když už se neudržíte, zkuste se alespoň chovat mírně a diplomaticky. Něčím se vás dotkne partner, ale vyhlašovat mu hned válku je nerozum. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nenechte se příliš ovlivňovat rodinou a známými. Budou vám chtít mluvit do věcí, ve kterých se vyznáte lépe než oni. Bude gradovat váš optimismus, celé okolí nakazíte dobrou náladou. Na schůzku vás pozve nesmělý ctitel. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Hodně získat můžete díky zdrženlivosti, kterou se prokážete v kritických situacích. Vaše rozvaha udělá velký dojem na pár vlivných lidí. Budete-li chtít sportovat, potom jen ve společnosti přátel. Co kdybyste se zranili.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nedejte se otrávit závistivci a jejich řečmi. Nejspíše vám závidí novou lásku. Pár podobných pokrytců se najde vždy a všude. Dobře pochodíte na úřadech, protože se nenecháte odbýt. Máte v sobě úžasný náboj.  

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete citliví k cizím problémům, ochotně vyjdete vstříc každému, kdo potřebuje pomoc. Naleznete rovněž ideální způsob, jak si usmířit nahněvaného partnera. S možnosti výhodně investovat přijde protřelý příbuzný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám