Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 24. června 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro ty, co zvládli umění čekat, přichází všechno ve správnou dobu

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Klidně trvejte na svém, nikdo vás nemůže nutit, abyste měnili názory jako ponožky. Vyplatí se vám dosavadní neústupnost. Agresivní partner nebo šéf bude nucen uznat marnost svého počínání a nechá vás na pokoji.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Odmítnete-li přijít na domluvenou pracovní nebo milostnou schůzku, jisto jistě někoho urazíte.

Planety důrazně radí se nevymlouvat a plnit to, co jste slíbili. Obezřetnost se vám vyplatí v místech, kde za tmy nepotkáte živáčka.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vymstít se vám může nedostatek sebekázně při posezení, od kterého si slibujete dobrou zábavu. Hodně záleží na tom, s kým a kam půjdete.  Vyhýbejte se konfliktním povahám. Problém je v tom, že s vámi nebude snadné pořízení.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zamilovaní jsou schopní udělat pro svoji lásku ledacos, včetně hlouposti. Venuše radí nic nepřehánět a respektovat jisté hranice. Je vhodná doba vystoupit s návrhy na zlepšení organizace práce. Možná se zbavíte nepohodlných kolegů.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Než budete investovat, poraďte se s přáteli. Přijdou za vámi různí lidé, a některým opravdu nesmíte věřit. Jste příliš netrpěliví a nejste schopni hlubší analýzy situace. Potíže budete mít s náročným, vámi rozmazleným partnerem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Ostrou výměnou názorů skončí hádka s přítelem, který nedá na vaši radu a přijme neuvážené rozhodnutí. Nenechte si namluvit, že jste mu doporučili nějaký nesmysl. Jednal na vlastní pěst a tak ať nese následky sám.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Chcete-li začít dělat kariéru, počítejte s nutnými oběťmi. V první řadě budete mít méně času na rodinu a přátele, a za druhé budete muset odstranit všechny nahromaděné resty. Jedno i druhé bude velice nepříjemné a připraví vás o náladu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Události se dají do pohybu a budete-li chtít stačit jejich vývoji, pořádně se zapotíte. Budete-li však jednat rozvážně a prozíravě, ušetříte si spoustu starostí a zklamání. Máte nejvyšší čas udělat dojem na nový idol. Máte nebezpečné soky.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vyslechnete názor kolegů a vrátíte se k nepříjemné povinnosti, Radost z toho mít nebudete, a nebylo by divu, kdybyste svoji nelibost dali najevo. Rodinným rozmíškám předejte tím, že domácí úkoly rozdělíte rovným dílem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Hodí se vám rada kolegů z bývalého zaměstnání. Nestyďte se jim zavolat. Budou rádi, že vám mohou být užiteční. Třeba se domluvíte na odpoledním posezení. Jupiter radí kontrolovat rodinný rozpočet. Partner a děti přijdou s novými požadavky.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nové okolnosti vás přinutí vrátit se k starému nápadu. Tentokráte nezaváháte a rychle napravíte, co jste předtím zanedbali či podcenili. Rivalové těšící se na vaše klopýtnutí ostrouhají. Pozor na žárlivost, partner vám oplatí stejnou mincí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nedejte se rozptylovat a držte se svých představ. Vaše fantazie udělá na známé a blízké silný dojem. Na nervy vám zabrnkají partnerovy poznámky na téma vašich slabůstek. Asi se neudržíte a odseknete mu něco hodně peprného.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám