Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 23. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když jsme šťastní, zbývá nám ještě hodně práce těšit druhé

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nepanikařte, nezveličujte objem práce, která je před vámi. Příznivá planetární konstelace je zárukou, že jak doma, tak v zaměstnání všechno nějak dopadne. Nemusíte být ve všem absolutně nejlepší. Ani se to od vás nečeká.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

S obvyklou vynalézavostí se zbavíte nepříjemných úkolů i dotírajícího šéfa či partnera. Soustředíte se jen na to, co opravdu nepočká. Odpoledne se ozve známý, kterého nemůžete odmítnout. Osvědčí se jako znamenitý průvodce po obchodech.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dokončit předvánoční úklid nebo se na něj důkladně připravit, se vám asi tak docela nepovede, ale vyřídíte spoustu otravných drobností. Svým způsobem se to ukáže mnohem důležitější. Přinejmenším se vám vrátí dobrá nálada.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nemračte se na příbuznou, která vám nabídne pomoc. Ještě budete rádi, že ji máte. Navíc to přispěje k narovnání vašich vztahů. Pozor na zbrklou koupi něčeho, co vlastně nepotřebujete. Nedejte se ovlivnit méně soudnými kolegy a známými.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V práci se nikdo nepřetrhne, i když se tak budou někteří tvářit, takže si vyřídíte pár soukromých věcí. V rozumné míře pověříte drobnými úkoly i děti a partnera. Merkur slibuje, že vás jejich ochota a nápaditost příjemně potěší.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Taktně si vyříkáte sporné záležitosti s někým, kdo projeví ochotu vám naslouchat. Vánoční atmosféra výrazně napomůže tomu, že váš vztah nabere nový, pozitivní směr. Půjdete-li do přírody, teple se oblékněte. Hrozí vám nachlazení.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Rozladit vás může připomenutí slibu, který už jen těžko splníte. Postavíte se k tomu čelem a jisté osobě se osobně omluvíte. Vaše přímé jednání na ní udělá dojem. Pravděpodobně vám bez dlouhého přemlouvání nakonec odpustí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Planetární aura buduje atmosféru shody a vstřícnosti. Pozorní budete nejen k partnerovi a přátelům, ale i k lidem, se kterými se jindy příliš nevybavujete. Doma se dohodnete na věcech, které zatím zůstávaly stále otevřené.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Jakmile vycítíte, že se ve vaší blízkosti schyluje k bouřce, vyříkejte si to s každým otevřeně a hned.  Dráha Luny je zárukou, že k žádné velké krizi nedojde. Dodatečné vydání může představovat zakoupení výhodné zimní dovolené.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Na nervy vám půjdou známí, kteří se rádi chlubí penězi a majetkem. Nadšeně vám sdělí, co všechno už si zase koupili a zařídili. Prokážete doslova svatou trpělivost a ani neceknete. Na sladkou pomstu nebudete čekat dlouho.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Planety naznačují malou, ale reálnou šanci, že na poslední chvíli objevíte jistý finanční zdroj. Určitě nehrozí, že byste si s penězi nevěděli rady. Pár tipů má stále i rodina. Dohlédněte na děti, aby se teple oblékali, potřebují zvýšený dozor.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Kdyby záleželo na vás, přijdou momenty, kdybyste Vánoce okamžitě zrušili. Naštěstí tu moc nemáte a ruku na srdce, možná právě vás by to později mrzelo nejvíc. Nesmíte se však bát popohnat jak kolegy, tak rodinné příslušníky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám