Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 2. února 2016

Novinky, sojka

Smích je pro duši tím samým, co vzduch pro plíce

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete hýřit vtipem, na tváři neustále úsměv. Každý rád pobude ve vaší společnosti. Přestanete se rovněž mračit na někoho, komu dojde, že chyboval a splní svůj dávný slib. Hlídejte partnera, aby před příbuznými neřekl něco, co je jen vaše věc.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Náročné jednání a střídavé úspěchy v práci předpovídá Uran. Splnit očekávání přísného šéfa lze jen za cenu vysilující námahy. Není však vůbec jisté, zda jste ochotní se ztrhat. Určité znepokojení ve vás vzbudí chování starších dětí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Upovídaný kolega si pustí pusu na špacír a nadřízení se dozví o některých vašich plánech a kritických připomínkách. Na jednu stranu vás to bude mrzet, ale na druhou vám to svým způsobem pomůže. Za pár dní se na všechno zapomene.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Někdo z rodiny vám vyčte, že jste málo doma. Argumenty, že tomu tak není, nebo že to děláte kvůli ní, partnera ani děti příliš neuklidní. Pozor na zdraví, mohou se ozvat potíže, o kterých si myslíte, že jste se jich zbavili.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nepřehlédněte signál ze strany vaší lásky, že přišla ta pravá chvíle. Venuše radí znásobit pozornost a všímat si nejmenších detailů. Na pracovních schůzkách a poradách nepropásněte poslední věty ve vystoupení šéfa nebo jiného řečníka.     

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jistý pokrytec začne drze pomlouvat jak vašeho partnera, tak vaše starší děti. Zaskočeni budete jen chviličku. Potom už si to s ním tvrdě vyříkáte. Ve firmě se jen těžko dáte přemluvit ke spolupráci s někým, kdo vám nesedí. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vedle přízně planet se dnes můžete spolehnout také na pomoc starých přátel. Na pracovním jednání netrvejte tvrdohlavě na svých požadavcích. Můžete se ocitnout v izolaci a ztratíte jak dosavadní prestiž, tak sympatie kolegů.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Záhadně rostoucí díru v rodinném rozpočtu zalátáte neškodnou půjčkou. Berte to jako varování, že nebudete-li uvážlivější, bude příště mnohem hůře. Mladším ročníkům hrozí nepovedený flirt se samolibým sobcem.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ověřte si, jestli platí termíny a hodiny dnešních schůzek. Postavení Saturnu s Neptunem napovídá, že váš program dozná určitých změn. Dobrou zpráva je, že většinou ku prospěchu věci. Nepouštějte malé děti do blízkosti cizích zvířat.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Záporné vibrace Marsu probouzejí temné síly. Buďte neustále v pohotovosti. Platí to pro navazování nových vztahů i realizaci riskantních a nedomyšlených předsevzetí. Dvojnásobný efekt bude mít všechno, co uděláte pro svoje zdraví.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pěknou bláhovostí by bylo zkoušet, co všechno vydrží nadřízení. S jistotou se dá předvídat, že moc ne. Váš pocit, že dnes máte síly za tři je holý nesmysl. Chuť předvádět se a provokovat, musíte nemilosrdně bezezbytku potlačit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zdánlivě nevýhodná smlouva dopadne podle toho, jak dokážete zmírnit její následky. V daném případě to znamená naslouchat radám přátel a zapomenout na připomínky známých nešiků a smolařů. Cokoli jiného se vám vymstí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám