Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 13. května 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Laciné věci nemají cenu, cenné věci nejsou laciné

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vyřízení jisté záležitosti vám usnadní vstřícnost úředníků. Pozor na člověka, se kterým stále máte nevyrovnané účty. Mars vybízí k mimořádné opatrnosti. Neskrývejte před partnerem své problémy. Zlobit se nebude, rád vám pomůže.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Opatrně hospodařte s penězi. Máte sklon se předvádět a dívat se na stav svého konta s přehnaným optimismem.  Planety vám umožní znovu se rázně pustit do záležitosti, se kterou jste si před časem nevěděli rady.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jistý neklid ve vás vyvolá postavení Luny s Uranem. Projeví se to nedostatkem koncentrace při práci a za volantem. Neměli byste obsluhovat složité přístroje, absolvovat náročná jednání a těžké zkoušky.  Jde o krátkodobou záležitost.

RAK ( 22.6 – 22.7.)

Někdo se neomaleně pokusí přenést na vás úkoly, na které nestačí. V zaměstnání se budou hodnotit výsledky a kvalita vaší práce. Dávejte pozor, abyste kvůli tomu nepřišli zkrátka. Nestyďte se pochlubit svými úspěchy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Samotní najdou spřízněnou duší, se kterou si pohovoří o všem, co je trápí. Venuše a Luna slibují, že brzy najdete lék na svoje bolístky. Vybírejte si, s kým a kam půjdete na kávu nebo na jídlo. Není každý společník stejně dobrý.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Potrápí vás sobectví přítele, o kterém jste si mysleli, že se kvůli vám rozdá. Bude to hořké poznání, ale přijde právě včas. Vliv Jupiteru znásobí vaši radost z blízkosti milované osoby. Večer prožijete kouzelné chvíle.

VÁHY ( 23.9. – 23.9.)

Uděláte radost hned několika lidem naráz. Nová role se vám může zalíbit, ale bylo by předčasné něco takového opakovat. Trochu vás vyvede z rovnováhy partner, který začne nahlas uvažovat o zásadních úpravách bytu nebo chalupy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Čeká vás nenáročná cesta s pozoruhodným výsledkem. Plnou hlavu starostí budete mít s nesplněným slibem. Nebude snadné vysvětlit, proč jste dosud nic neudělali. Žárlivou scénu vám udělá po návratu ze společnosti partner.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Budete si chtít něco koupit, ale jen těžko dáte dohromady potřebnou hotovost. V partnerských svazcích se nevyhnete bouřlivé diskusi spojené s vaším zacházením s rodinnou kasou. Měli byste zkontrolovat školou povinná dítka.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Máte-li známost, překvapí vás zajímavým návrhem. Nedejte si namluvit závistivou přítelkyní nebo kamarádem, že špatně vypadáte a něco vám nesluší. Berte to jako projev skrytých obav, že se z vás vyklube nebezpečný sok v lásce.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Chcete-li prožít klidný den, musíte určité věci velkoryse přehlížet. Odpusťte si oduševnělé poznámky a nikoho si nedobírejte. Uklidnit vás může jistota, že stejně nic nezměníte a neovlivníte. Neodmítejte pozvání do společnosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Větší pozornost věnujte zdraví. Nenechte si rodinou a přáteli vnucovat nové diety a léčebné procedury, poraďte se s lékařem. Vibrace Merkuru nabádají k opatrnosti při jednání s cizími lidmi. Nemůžete každému věřit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám