Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 10. června 2014

Novinky, sojka

Je zbytečné mrkat na slepého

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Plánované schůzky a návštěvy dopadnou většinou podle vašeho očekávání. Uran však varuje před setkáním, které bude poněkud bouřlivější než byste očekávali. Zdržte se přehnaných reakcí. Za ty nervy vám nikdo nestojí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Klidně poukažte na nepoměr mezi výsledky vaší práce a odměnou, kterou za ni dostáváte. Budete-li mlčet, budou si na vás nadřízení dovolovat stále častěji. Napětí ve firmě rychle poroste spolu s blížícím se koncem pololetí.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Někdo z rodiny otevře diskuzi na téma dovolené. Času už mnoho není. Domluva nebude snadná, některé vaše představy narazí. Nepozastavujte se nad snahou nadřízených nebo partnera dokázat svoji nepostradatelnost. Hlavně, že víte své.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Štěstí vám bude přát na úřadech. Naleznete někoho, kdo bere svoji práci odpovědně a snaží se lidem vyhovět. Odpoledne si ovlivněni drahou Jupiteru vyrazíte do míst, kam byste jindy nikdy nešli. Zřejmě s atraktivním doprovodem.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Někdo vám nachystal překvapení. Potvrdí se, že to s lidmi umíte, a víte jak získat jejich sympatie. Nenervujte se, není problém, který by se dokonce dne nevyřešil. Zájem o vás projeví přitažlivý člověk, kterého potkáte v dopravních prostředcích.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Demonstrativně se vyhýbejte lidem, o kterých víte, že rozumu moc nepobrali. Jenom vás svedou ze správné cesty. Je jich kolem vás přehršel. Byla by chyba nechat se strhnout k zlostným výbuchům. Šetřete energií, budete ji potřebovat na důležitější věci.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dostanete návrh na zajímavou cestu. Můžete ho přijmout, za předpokladu, že datum a hodinu odjezdu si stanovíte sami. Intuitivně vyberete ten nejlepší čas. Je to důležité vzhledem k tomu, co všechno chcete prožít.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Saturn předpovídá sběh okolností, v jejichž důsledku budete muset odložit nějakou schůzku. Důvodem může být jak onemocnění v rodině, tak vaše přechodná slabost. Jisté otřesy lze očekávat v citových vztazích mladších ročníků.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Hlídejte si výdaje, před dovolenou se vám hodí každá koruna. Do slepé uličky vás zavede přehnané sebevědomí a podceňování vlastních nedostatků. Vábničku v podobě údajně výhodné smlouvy vám nabídne jistý krachující podnikatel.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Jistá osoba se pokusí zapůsobit na vaši ješitnost a získat vás pro představu, která  přinese prospěch jenom jí  a vy nakonec  ostrouháte. S pomocí Marsu však dokážete, že jste dominantní osobností. K problémům přistoupíte věcně a odvážně.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V zaměstnání se budete muset přiznat k nesplněným povinnostem. Přeje vám Jupiter a tak všechno skončí neškodnými výčitkami. Nebraňte se výhodné investici. Menší zisk máte v kapse. Do svých aktivit vás zapojí staří přátelé.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Bouřlivou diskuzi o plnění školních povinností budete mít s dětmi. Zkuste nezvyšovat hlas. Nemusí se vám líbit partnerovy plány. S kritikou však počkejte, nanejvýš se můžete na něco zeptat. Ve vzduchu visí dramatický konflikt s horou výčitek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám