Hlavní obsah

Horoskopy na středu 28. května 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buďte samouky, nečekejte, až vás naučí život

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Novou známost vám budou závidět přátelé všech věkových kategorií. Cesta k srdci vaší lásky vede přes zpěv a tanec. S pomocí Luny minete past, nastraženou nepřáteli. Zapomeňte na chuť se pomstít. Napřed musíte vychladnout.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

S konkrétními dotazy se na vás obrátí nadřízení nebo partner vašeho přítele. Stačí nepatrné přeřeknutí a kolega nebo kamarád bude mít problémy. Doma nastane diskuse ohledně rodinných financí. Pořádně vás to vytočí.   

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nelze vyloučit, že vás potrápí dilema, jestli příliš utrácíte, nebo málo vyděláváte. Budete přístupní novým podnětům a prokážete patřičný smysl pro nadcházející změny. Svéhlavost a umíněnost vás však mohou přivést do ošemetných situací.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Náladu vám vylepší zpráva od osoby, kterou jste delší dobu neviděli. Ze slibných možností jaké se vyskytnou, nebude snadné si vybrat. I když nemáte ve zvyku něco uspěchat, tentokrát půjdete do všeho s plným nasazením.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vaše optimistické očekávání ohledně pracovních jednání je přehnané. Postavení Uranu s Neptunem žádným mimořádným úspěchům nenasvědčuje. Buďte opatrní, držte se při zemi a pozorně čtěte i poznámky drobným písmem.    

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Mohli byste propásnout šanci vylepšit si životní úroveň. Dílem vinou vlastní lenosti, dílem kvůli nedocenění dobrých nápadů. Ve společnosti s vámi bude flirtovat osoba, která má problémy ve vlastních citových vztazích.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dobře vám udělá uznání nadřízených. Možná bude provázeno nabídkou nějaké funkce. Ovlivněni Merkurem ale budete zbytečně opatrní a do ničeho se nepoženete. Pečlivě zvažujte každé odmítnutí partnerovi. Hrozí, že se urazí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Planetární aura přeje společenským kontaktům. Vyzařuje z vás pozitivní energie, budíte důvěru, byla by škoda toho nevyužít. Směle se seznamujte s cizími lidmi, nebojte se veřejných vystoupení a diskusí před širším publikem.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pozastavíte se nad některými rodinnými výdaji a okamžitě začnete vymýšlet tvrdá úsporná opatření. Šikovný nápad vám vnukne Neptun. Trochu slabší psychická kondice by vás měla varovat před dlouhým sezením za volantem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zbavíte se otravné starosti a s chutí se pustíte do něčeho nového. Okolnosti jsou příznivé, nahrává vám fakt, že někteří ambiciózní kolegové jsou naprosto mimo. Sejdete-li se s bývalým spolužákem či kolegou, hned tak se domů nevrátíte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vibrace Jupiteru vás mohou tlačit k neuváženým rozhodnutím. Postupujte opatrně, važte slova. Pozor zejména na velké sliby. Nemůžete-li něco splnit a někomu pomoci, řekněte mu to rovnou. Bude-li rozumný, ocení to.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Před pokusem připisovat si cizí zásluhy varuje Mars. Dlouho se to neutají a následky budou nepříjemné. Hrozí vám, že se společensky znemožníte. Aktuální je nebezpečí nudy v milostném vztahu. Musíte pohnout mozkem.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám