Hlavní obsah

Horoskopy na středu 28. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když tě políbí darebák, spočítej si zuby

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4)

Hrozí vám, že učiníte špatné rozhodnutí. Buďte dvojnásob opatrní a neunáhlete se. Nepřidělávejte si problémy. Opatrně s projevy důvěry k osobě, která vám bude lichotit a na všechno kývat. Oči vám otevře její neopatrné gesto.

Hrozí vám, že učiníte špatné rozhodnutí. Buďte dvojnásob opatrní a neunáhlete se. Nepřidělávejte si problémy. Opatrně s projevy důvěry k osobě, která vám bude lichotit a na všechno kývat. Oči vám otevře její neopatrné gesto.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nespěchejte s názorem na člověka, se kterým se pohádáte. Podíváte-li se na okolnosti vašeho sporu objektivně, uznáte, že nemusíte mít vždycky pravdu. Nechte minulost minulostí a dívejte se raději jen do budoucnosti. Optimismus by vám slušel.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Známost, která je na spadnutí vám sice přinese fyzické uspokojení, ale to je tak všechno. Nepotrvá to dlouho a začnete se nudit. Nevšímejte se cynických poznámek lidí, kteří myslí jen na sebe a svůj prospěch. Nemáte zapotřebí se s nimi bavit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Milé chování příbuzných způsobí, že je přestanete kritizovat a dobírat si je. Zdá se, že byste mohli společně strávit docela hezký den. Hlavně neseďte doma a vyjděte si někam ven, do přírody. Potřebujete to jako sůl.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nadšení vám chybět nebude, ale neměli byste být zase moc aktivní. Věc, do které se hodláte pustit, vyžaduje rozvahu a soustředění. Mohli byste něco pokazit. Potřebujete načerpat nové síly, dobít si baterie a hlavně se psychicky uvolnit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Rodina od vás očekává, že přijdete s atraktivním programem. Bylo by krajně neodpovědné nechat partnera a děti sedět doma u televize. Kupodivu je neodbudete ani štědrými nákupy v supermarketu. Očekávají zážitky mnohem pestřejší.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nedejte na sobě znát, že se vám do něčeho nechce, nebo něčemu nerozumíte. Za prvé byste se shodili, a za druhé to není tak docela pravda. Sami budete překvapení, jak vám půjde práce od ruky. Na večírcích budete bavičem číslo jedna.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Než koupíte dražší věc, pečivě si ji prohlédněte a zkontrolujte. Zvláště pokud hodláte utrácet dál od domova. Při jízdě vlastním vozem dávejte pozor při objížďkách a na nechráněných přejezdech. Jste roztěkaní a nesoustředění.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Během dne vám několikrát zazvoní v uších. Evidentně se o vás bude někde hovořit. Postavení Luny s Venuší je zárukou, že v dobrém, nemusíte se znepokojovat. Půjdete-li na návštěvu, nezapomeňte svých hostitelům všechno pochválit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Změny, o kterých uvažujete, a ke kterým hodláte využít dnešní den, byste měli ještě jednou promyslet. Vibrace Marsu vás svádějí k zbrklým krokům. Chcete-li se vyhnout chybám, zajděte za starými přáteli, jistě vás podrží..

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nepožadujte na partnerovi víc, než vám může dát. Váš sklon k sobectví by ho citelně zranil. Naopak, nyní je řada přinést nějakou oběť na vás. Nevěřte tomu, že když něco odložíte, nebo to odmítnete vzít na vědomí, problémy zmizí samy.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Dobrá nálada a kolem milí lidé, to všechno je slibným předpokladem hezkého dne. Zdá se, že na vás čekají vzrušující, nevšední příhody. Významný podíl na tom bude mít vaše bohatá fantazie a ochota vrátit se do dětských let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám