Hlavní obsah

Horoskopy na středu 21. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouhý jazyk je schodištěm, po kterém vystupuje neštěstí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

S pouhými ohledy a taktem to s některými známými nepůjde. Bude třeba zvýšit hlas, a když to nezapůsobí, bouchnout do stolu. Nechcete-li přijít o nervy, musíte se začít bránit včas. Nepouštějte se do sporu s šéfovými oblíbenci.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zamyslete se nad svým chováním. V žádném případě nesmíte lhát partnerovi, milence či příteli. Do večera všechno vyjde najevo. Nepočítejte s jejich shovívavostí. Dostanete nabídku na nadějnou investici do nemovitostí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Neangažujte se v cizích záležitostech. Neberte to jako projev sobectví, ale pud sebezáchovy. V opačném případě se nesmíte divit následujícím potížím. Najdete něco, co jste dlouho hledali.  Samozřejmě to založil partner nebo děti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Stanete se svědkem nepříliš příjemné události. Musíte se držet stranou a zmizet dokud bude čas. Nevhodnou zvědavostí na sebe přivoláte hněv řady osob. Samotní a nezadané objeví někoho, kdo je upoutá na první pohled.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dostanete zajímavou nabídku nového zaměstnání. Neměli byste však spoléhat jen na doporučení známých. Poraďte se rovněž s někým, kdo má s dotyčným podnikatelem či firmou osobní zkušenosti. Jupiter vás svádí k pohodlnosti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Rozčarováni budete postojem známých, které požádáte o nějakou službu. Naštěstí máte pár přátel, na které je vždycky spolehnutí. Nehledejte štěstí v nových milostných svazcích. Uděláte lépe, když bude prohlubovat ten stávající.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vaši nezištnost a ochotu ocení zejména děti a příbuzní. Řadě lidí dokážete, že si umíte poradit jak se špatnou finanční situací, tak s dočasnou nepřízní osudu. Bohatou úrodu přinese snaha domluvit si schůzku s milovaným idolem.

ŠTÍR  ( 24.10. – 22.11.)

Planety varují před snahou získat radu od někoho, koho vaše problémy vůbec nezajímají. Navíc se zdá, že ji ani tak moc nepotřebujete. V řadě případů úplně postačí, když prokážete více sebevědomí a rozhodnosti. Neptun radí dbát o zdraví.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepřenášejte napětí z domova do práce a obráceně. Nikomu, hlavně sobě, tím neposloužíte. Luna doporučuje soustředit se na rodinné záležitosti. Zdá se, že vám něco nebo někdo uniká. Získáte solidní dávku duševní a fyzické energie.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Je vhodný den k vyřízení pracovních povinností a úředních formalit. Můžete se rovněž vydat na velké nákupy spojené s chozením po obchodech a kritickým výběrem. Všechno co máte v plánu, dělejte důkladně a s citem. Nemůžete si dovolit chybu.

VODNÁŘ ( 21.1.  – 20.2.)

Opatrně s nápadem zasypat jistého člověka lichotkami. Vaše slova budou znít nevěrohodně a budete trapní. Není vhodná doba k tomu, abyste žili nad své možnosti. Sklon k utrácení a předvádění se, musíte za každou cenu potlačit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pozor, abyste nebyli jako korouhvička. Než změníte názory a postoje, důkladně se zamyslete, jaký to vyvolá ohlas ve vašem bezprostředním okolí. Život vám zkomplikuje nepořádek a neschopnost najít některé ledabyle uložené věci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám