Hlavní obsah

Horoskopy na středu 21. června 2017

Novinky, sojka

Pro člověka není nic jistého

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Okolnosti vás donutí vrátit se k práci, kterou jste nebrali vážně. Nesnažte se hledat výmluvy. Partner nebo šéf se rozzlobí ještě víc. Kdyby vás snad napadlo měnit plány na dovolenou, máte smůlu. Vyšlo by vás to draho.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nebudete se párat s nikým, kdo by vám kladl do cesty překážky. Šéfy, společníky i přátele oslníte rychlým úsudkem a přesným odhadem dalšího vývoje událostí. Ostře po vás vyjede rozzlobený soused nebo příbuzný.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Svá přání a představy formulujte tak, aby jim ostatní uvěřili a podpořili vás. S výběrem působivých argumentů vám pomůže Jupiter. Mladší ročníky využijí šanci a začnou se věnovat půvabné kolegyni či známému, přístupným malému flirtu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Sebekontrolu vyžaduje hrozba, že se vám kvůli kariéře zatmí před očima a uděláte nějakou hloupost. Jisté kroky vám vaše okolí nebude tolerovat. Spolehnout se nemůžete ani na kolegy. Do očí vám otevřeně nikdo nic neřekne.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Navzdory potížím, uděláte všechno pro to, abyste nezklamali člověka, který vám věří. Může jít jak o příbuzného, tak kolegu či přítele. Překážet, doslova na každém kroku, vám bude namyšlený hlupák, kterého se musíte rychle zbavit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Sympatickým způsobem se vyřeší nedorozumění s přáteli nebo s příbuznými. S rukou nabídnutou k smíru přijdou první. Mars důrazně nabádá, abyste nedělali drahoty. Nepřikládejte velký význam tomu, co vám naslibují nadřízení.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vítané rozptýlení představuje nová známost. Otázkou je, nakolik se vám nový nápadník či ctitelka budou opravdu zamlouvat. Potřebujete si zvýšit sebevědomí, dělejte, co umíte nejlépe. Máte šanci se natrvalo prosadit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Trápení budete mít s nadbíháním osoby, která vás ničím nepřitahuje. Zlomyslní přátelé se budou velice bavit, takže od nich pomoc neočekávejte. Neukvapte se s rozhodnutím překvapit někoho nečekanou návštěvou.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ve větší aktivitě vám zabrání vlny únavy. Nehrajte si na hrdinu a odpočívejte. Necháte-li se k něčemu přinutit, nebude to žádná sláva. Jako na kolotoči si budou připadat zamilovaní. Hádky a usmiřování se budou střídat jako ve filmu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neuspěchejte podpis chystané dohody. Nesnažte se všechno dokončit během dnešního dne. Jinak se nevyhnete chybě, která by zhatila vaše úsilí. V milostných vztazích vás potěší daleko jdoucí vstřícnost osoby, o kterou se ucházíte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Některé záležitosti se dále zamotají, a problémy budou s některými lidmi v práci a okolí bydliště.  K nalezení správného východiska je zapotřebí vrátit se kousek do minulosti. Na místě je zdrženlivost a opatrné plánování.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vaše plány vyžadují velkou dávku improvizace. Navíc je téměř jisté, že dnešní den bude patřit k mimořádně náročným na čas. Vaším esem v rukávu je ochota rozdělit se o dosažené výsledky s každým, kdo vám pomůže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám