Hlavní obsah

Horoskopy na středu 16. listopadu 2016

Novinky, sojka

Člověk nevidí špínu na vlastních zádech

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dají o sobě znát dříve neřešené problémy. Budete se muset pořádně soustředit a nepromarnit ani minutu. Snadno byste se mohli ztratit, protože se budete muset rozhodnout, čím se zabývat a co nestojí za pozornost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Rýsují se různá vydání, svázaná zejména s vaší profesí. V tom případě asi nemá smysl šetřit. Investice se vám bohatě vrátí. S velkým zalíbením spočine váš zrak na osobě opačného pohlaví, která vám zkříží cestu někdy po poledni.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Ranní elán vám dlouho nevydrží. Důležité věci proto musíte udělat a vyřešit do oběda. Pak začnete ztrácet síly a vaše výsledky dvakrát závidění hodné nebudou. Vyhýbejte se konfliktům, i kdybyste měli stokrát pravdu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Doma i v práci budete řešit všechny spory diplomatickou cestou. V každou chvíli budete připraveni podat ruku k smíru. Skvěle si poradíte s uloženými úkoly a díky Merkuru prokážete velký cit pro praktické otázky a racionální řešení.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Počkejte s uváděním do života nových předsevzetí. Nejdříve je třeba dokončit ta stará. Možná byste mohli ukončit citový vztah, který se z různých důvodů pomalu, ale jistě rozpadá. Bude to dobré pro vás oba. Přestanete se konečně trápit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Budete mít co dělat s lidmi krajně nepřejícnými, plnými zlých úmyslů. Nic jim není tak vzdálené jako fair play. Na rozdíl od nich se mj. díky vibracím Uranu, k podobným praktikám nikdy nesnížíte. Vyhrajete malou, směšnou sázku.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nezvykle rychlá a nekonfliktní bude dnešní pracovní porada. Většina kolegů totiž pochopí, že jakákoli diskuse s natěšeným šéfem je naprosto zbytečná. Pokud to snad někomu nedojde, bude toho ještě dlouho litovat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

S přehledem zvládnete nástrahy připravené konstelací Saturnu s Marsem na místě, kam jste se rozhodně dostat nechtěli. Pro vás to je něco jako maturita ze společenských vztahů. Finančně pomůžete příbuznému v nouzi.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nezdržujte se v uzavřených, nevětraných prostorách. Vaše psychika touží po rozletu. Jen tak dáte vyniknout své originální fantazii. Těžko budete vysvětlovat zklamanému příteli, že o lásku je třeba neustále tvrdě bojovat.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Večerní společenská nebo kulturní akce se sice neúměrně protáhne, ale litovat nebudete. Zvláště pokud narazíte na někoho, s kým si okamžitě porozumíte. Zdá se, že domů už půjdete spolu a nebudete nijak spěchat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zvědavost není těžký přečin, ale jenom potud, pokud ji dokážete zkrotit. Konkrétně řečeno nestrkejte nos do cizích intimních záležitostí, ani o nich nemluvte s třetími osobami. Pobaví vás smysl pro humor starších dětí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

S blížícím se večerem poroste vaše chuť někam vyrazit a pobavit se. Není důvod, abyste to neudělali, ale ne s kolegy z práce. Hovory o poměrech ve firmě žádnou třeskutou zábavu neslibují. Naopak, budete z toho mít těžkou hlavu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám