Hlavní obsah

Horoskopy na středu 14. května 2014

Novinky, sojka

V životě je nanejvýš užitečné, aby ničeho nebylo příliš

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nával práce a napjaté termíny vám umožní zjistit, na koho se můžete spolehnout. Jak správně předpokládáte, moc takových lidí není. Naskytne se příležitost urovnat nedávný spor s přítelem nebo milencem. Stačí projevit lítost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nespěchejte s inventurou dřívějších nápadů. Lidé, kteří se k nim stavěli negativně mají sloní paměť. Nic vám neodpustí. Neotřelý přístup vyžaduje snaha upoutat nový idol. Musíte přijít s něčím originálním. Inspiraci vám přináší Venuše.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Budete se muset potýkat se spoustou povinností. Je třeba rozumně zvážit, co spěchá a co může počkat. Vaši kariéru malá pauzička nepoškodí. Pokud dáte na povrchní dojmy, tak vám nový románek žádné štěstí nepřinese.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vytoužený cíl je stále v nedohlednu. Chcete-li to změnit, musíte zapnout na plné obrátky. Podmínkou je určitý asketismus a koncentrace na plnění povinností. Navíc je jen otázkou času, kdy vyjde najevo něco, na co nejste zrovna hrdí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Při manipulaci s penězi koordinujte svoje kroky se zákony a předpisy. Nikdy nelze zcela vyloučit přepadovou kontrolu a potíže s úřady. Doma se budete muset přizpůsobit libůstkám rodiny a příbuzných. Půjde to ztuha.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neuškodí, budete-li myslet také na sebe. Jsou lidé, kterým asi vždycky dáte přednost, ale někteří vaší známí a kolegové si ohledy nezaslouží. Konstelace Jupiteru se Saturnem vytváří spoustu aktuálních kritických situací.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Můžete se cítit odstrčení, ale zachovejte klid. Každý, kdo dnes pohrdne vašimi city, přijde později ke křížku. V ojedinělých situacích vám to může zajistit novou známost nebo bouřlivý flirt. Podmínkou je neustálý optimistický výraz.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Známí vás seznámí s člověkem, kterého budete odedneška vídat častěji. Odpusťte si zbrklý komentář, mohli byste se šeredně mýlit. Setkání s bývalým kolegou nebo spolužákem neprotahujte přes půlnoc. Partner to neskousne.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Sledujte jak kalendář, tak hodinky. Jsou věci, které nesnesou odklad. Později byste mohli naříkat leda sami na sebe. Nebraňte se upřímné snaze jisté osoby urychlit nějaké jednání. Planety slibují, že v žádném případě nepřijdete zkrátka.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Po dopoledním váhání se prosadíte v zaměstnání i v partnerských vztazích. Pohyb Uranu vás žene prudce kupředu. Nezveličujte běžné neshody s blízkými lidmi. Přiznejte si, že nemáte náladu něco řešit a nechte to na nich.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zbavíte se respektu k někomu, koho jste dlouho považovali za odborníka. Tak trochu se na tom podepíše aura Jupiteru a vaše rostoucí sebevědomí. Aktivitu znásobíte pod vlivem náročného nápadníka nebo ctitelky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ranní hádka v autobusu, ve vlaku nebo v metru nemůže nepoznamenat vaši dopolední náladu. Budete vztahovační a trochu agresivní. Snadno se může stát, že vážně ohrozíte svoje těžce vybojované dobré výsledky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám