Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 5. července 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je lepší vyrazit brzy ráno, než kráčet v noci s pochodní

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Snažte se s každým dohodnout po dobrém. Kdyby se vám to nepodařilo, vaše spory se během dne povážně vyhrotí. Problém je v tom, že příliš podléháte emocím a ne vždy se vám podaří uvažovat objektivně a přísně logicky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Domácím povinnostem se zřejmě nevyhnete. Pokus přijít s novými, rafinovanými výmluvami partnera jen rozzlobí. Neriskujte tichou domácnost a zkažený víkend. Tchýni s tchánem by vaše volání o pomoc přišlo k smíchu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Svého cíle dosáhnete tím, že uspíte pozornost rivalů v lásce. Ve vhodnou chvíli změníte chování a uděláte něco, co nečekají. Chce to sice trochu cynismu a obratnosti, ale bude to spolehlivě fungovat. Váš idol za to stojí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Procvičíte si nervy. Těžké zkoušce vás vystaví někdo z blízkých. Přijde s přáním, které vám vyrazí dech. Odpolední setkání se známými využijete k tomu, abyste je požádali o pomoc v jedné důležité záležitosti. Nebojte se, nezklamou vás.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Diskusi o rodinných plánech na dovolenou se už asi nevyhnete. Partner i děti chtějí odpověď na zásadní otázku, jestli zůstanete doma, na chalupě nebo vyrazíte někam mnohem dál. Važte slova, daný slib zpět nevezmete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Před tím než začnete obědvat či večeřet v restauraci, pozorně si prohlédněte, co vám vlastně přinesli. Při volbě podniku, kde se budete stravovat, nepodceňte vzhled nejen lokálu, ale ani obsluhujícího personálu. Zdraví máte jen jedno.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V milostných vztazích pozor na žárlivost. Může jí vzbudit třeba partnerovo časté telefonování. Nic nestavte na ostří nože. Porozhlédněte se po bytě či chalupě, stačí pár šikovných nápadů a budete žít v mnohem větším komfortu než nyní.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Na návštěvu spojenou s oslavou nějakého úspěchu vás pozvou přátelé. Pokud byste jim začali v koutku duše závidět, je to celkem normální. Horší by bylo, kdybyste si neodpustili jedovaté poznámky, které by jim zkazily radost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nápad jet o víkendu k příbuzným, není od věci. Potřebujete pobýt mezi milými lidmi, které máte rádi. Prospěje vám i změna jídelníčku. Nabídka známého, že vám sežene přesně to, co potřebujete, může být i upřímná, ale bude to drahé.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedejte se otrávit tím, že nepřijde pozvání, na které netrpělivě čekáte. Berte to tak, že se stalo něco, co nemůžete ovlivnit. Pozor na ctitele, který se tváří skromně a vstřícně. Jakmile mu dáte to, o co mu jde, zmizí v nenávratnu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Byla by chyba se stydět požádat o radu někoho, o kom víte, že je v určité oblasti lepší a má víc zkušeností. Nepomáhejte známým s nákupy. Utratí víc peněz, leknou se vlastní nezodpovědnosti a svedou svoji rozhazovačnost na vás.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pomocí alkoholu se vás pokusí získat na svoji stranu někdo, komu byste jinak dali za pravdu jen velmi těžko. Podezřelé pozvání bude lepší odmítnout. Kdyby to nešlo, pijte jen nealkoholické nápoje. Své opatrnosti nebudete litovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám