Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 29. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdybychom čekali na setkání s ideálem, strávili bychom celý život v čekárně

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pokud jde o finance, vypadá to ke konci prázdnin na utahování opasku. Nečekané problémy se objeví spolu s nezvanými příbuznými a známými. Zvláště, jestliže jste jim něco slíbili, a teď byste se z toho rádi nenápadně vykroutili.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dají o sobě znát následky neuváženého kroku z minulých dnů. Berte věci tak, jak přijdou, nic netrvá věčně. Merkur s Venuší vám dávají šanci všechno napravit. Protáhne se posezení s přáteli. Bylo by předvídavé varovat partnera předem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Příznivý obrat nastane v sporu se sousedy nebo příbuznými. Změna jejich postojů a chování slibuje možnost brzké domluvy a možná i společných akcí. Okouzlíte někoho temperamentního. Donutí vás to k mobilizaci psychických i fyzických sil.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ovlivnění vibracemi Marsu se ostře oboříte na jistou osobu. Nepovolíte, dokud se váš spor nevysvětlí a nedosáhnete pozitivních změn. V milostných vztazích se vám splní tajný sen, váš idol vám dá přednost před jinými.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Především v cizině, možná i doma, vás nadchne něco nevídaného. Otázkou však je, jak dlouho vám nadšení vydrží. Nedivte se, když vám to někdo vyčte. Marně budete upomínat drzého dlužníka. Bude mít tisíc výmluv a ještě vás urazí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na návštěvě, zejména u příbuzných, se chovejte zdrženlivě a nijak nekomentujte situaci v jejich rodině. Nemůžete si dovolit je urazit ani rozesmutnit. Tolerantní budete k dětem, i když na vaše výtky budou mít okamžitě drzou odpověď.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pečlivě vybírejte, co si dáte k jídlu. Všechno vám nesedne. Zcela určitě se musíte vyhnout podezřele vyhlížejícím restauracím a neznámým jídlům. Těžká bude domluva s partnerovými příbuznými. Ostrý kurs nasadí rozzlobená tchýně.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Všechny potíže budete řešit s nadhledem a po dobrém. Ocení to jak partner, tak děti. Není proto divu, že u vás převládne pohoda a volný dne strávíte tvůrčím, originálním způsobem. Při sportu necháte vyhrát slabšího soupeře.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V střízlivém uvažování vám může bránit sklon k sobectví. Pokud s tím něco neuděláte, nedopadne to dobře. Známým se pokazily plány na dovolenou, mohli byste pro ně něco udělat. Možná jako jedni z mála víte, co by je potěšilo.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nemůžete-li dosáhnout svého a něco nebo někdo vám neustále škodí, naordinujte si důkladný odpočinek. Uvařte si kávu nebo čaj a v klidu přemýšlejte o tom, kde děláte chybu. Sveřepost, jindy chvályhodná, vám dnes nebude k ničemu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pozor na filutu vnucujícího vám něco, co stále ještě patří někomu jinému. V denním plánu si udělejte časovou rezervu. Místo jízdy autem, budete muset kus cesty urazit pěšky. S překvapivou novinkou se přihlásí vzdálený příbuzný.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Velice citlivě budete reagovat na zpochybnění svých schopností. Pravdou je, že váš kritik si bude vymýšlet a všelijak překrucovat fakta. Oceníte příbuzného nebo přítele, který se vás bez dlouhého rozmýšlení rázně zastane.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám