Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 28. října 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milujte život a život bude milovat vás

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Hned dopoledne se ocitnete v situaci vyžadující odvahu a rychlé rozhodnutí. Starší ročníky zareagují jako ve svých nejlepších letech. Zachovávejte umírněnost v jídle a pití. Čeká na vás spousta neodolatelných lákadel.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pozor na rozmařilou osobu, která vám hodlá udělat průvan v peněžence. Pečlivě zvažujte, co si můžete dovolit, aniž byste museli trávit další dny o chlebu a vodě. Při práci na chalupě si dávejte pozor, abyste se nerozhádali s rodinou.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Oprávněný úspěch sklidíte u opačného pohlaví. Někdo, kdo až dosud odmítal vaše sympatie, vás najednou nenechá chvíli v klidu. Neuzavírejte zbytečné kompromisy. Nedejte se přemluvit k něčemu, co vám nesedí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pečlivě si schovávejte všechny vizitky a zapisujte nové telefony. Nyní získané kontakty se vám budou velice hodit. Dnešní partnerská či milenecká roztržka bude bouřlivá, ale krátká. Bohatě využijete prodlužujících se nocí. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Přestanete se tajit s city vůči jisté osobě a představíte ji přátelům a známým. Někteří budou pořádně zaskočení. Vyhýbejte se planému snění a přílišnému fantazírování. S hlavou vysoko v oblacích příliš daleko nedojdete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Po dohodě s partnerem se odhodláte k větší či menší rekonstrukci bytu nebo chalupy.  Nakonec to vyjde levněji, než jste předpokládali. Rodina vás přemluví k cestě, na kterou se vám nechce. Nakonec však budete příjemně překvapeni.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

O vaše názory projeví živý zájem známá a vlivná osoba. Snad se vám neroztřesou kolena. Urazí vás, že jistí lidé nehodlají brát vaše připomínky vážně. Pokud půjde o rodinné příslušníky, srovnáte si je sami, s cizími to bude horší.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Sblížení s milovanou osobou uspíšíte společnou návštěvou kina či divadla a pozdní večeří v atraktivním prostředí. Vzrušující zážitky nesmíte vyhledávat za každou cenu. Zvýšený ruch zaznamenáte v okolí bydliště.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zbytečně se necháte otrávit něčím, co o vás roztrušují vaši nepřátelé. Pokud se vám v poslední době nedařilo, zaznamenáte brzy radikální změnu. Všechno se začne pozvolna zlepšovat. Máte rovněž čas si plánované kroky promyslet.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Jen těžko udržíte pusu zavřenou na návštěvě příbuzných. Nedá vám to a neodpustíte si poznámku, po které nezbude, než se rychle pakovat. Hrozícímu konfliktu se bude marně pokoušet zabránit rozrušený partner.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vaše místo je tam, kde je hodně lidí. Blýsknete se vtipnými nápady a originálními postřehy. Sedět doma by byl hřích. S tím co vás trápí, se musíte někomu svěřit.  V první řadě zřejmě partnerovi, kdo jiný už by vám měl rozumět.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pozor na osoby pokoušející se vetřít do vaší přízně. Navymýšlí si spoustu věcí, jen aby vás upoutali a využili ve svůj prospěch. Běda vám, kdybyste přistoupili na nějaké důvěrnosti. Na dlouho by vás to psychicky poznamenalo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám