Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 28. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sám není nikdo dost moudrý

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Ještě jednou zvažte krok, který chcete dnes udělat. Může následovat spousta nepříjemností, včetně malého skandálku. Neriskujte svoji pověst. Příbuzní se dohodli na něčem, o čem byste měli vědět. Zvedněte telefon nebo za nimi zajeďte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vzpomenete si na starého přítele a pokusíte se s ním zkontaktovat. Postavení planet, zejména Jupiteru naznačuje, že společně pohnete s problémem, který trápí jak vás, tak jeho. Nechcete-li přijít o autorství dobrého projektu, musíte začít s jeho realizací.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Plánované úpravy bytu, domu či chalupy, vám usnadní náhodný kontakt s šikovnými řemeslníky. Partner bude sršet energií, ale vás představa náročného pracovního víkendu, ani trochu nenadchne. Lepší je však mlčet.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Při setkání se starým známým přijde řeč na možnost podnikání v novém oboru. Napřed se tím odmítnete zabývat, ale po návratu domů se k tomu vrátíte. Náladu vám lehce pokazí porucha nějakého elektrospotřebiče nebo automobilu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Narazíte na lidi, ochotné vás kritizovat za každou cenu. Nechat jejich útoky bez povšimnutí, by se vám nemuselo vyplatit. Čerstvě zamilovaní se musí rozhodnout. Partner má pocit, že si s ním hrajete jako kočka s myší.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Umění nabídnout pomoc v pravou chvíli, vám zajistí přízeň člověka, který dokáže rychlé rozhodnutí patřičně ocenit. Vyhýbejte se hrdopýškům a ješitům, mohlo by se stát, že stín jejich ostudy padne později i na vás.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nedejte na cizí řeči a rozumy. Někdo z vašeho okolí se chystá udělat krok, který mu nic dobrého nepřinese. Váš partner by vás mohl naivně nutit, abyste se k němu přidali.  Máte-li potíže s tlakem, nepřepínejte síly.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Můžete levně koupit cennou věc, nebo vydělat na prodeji auta, bytu apod. Stačí, když se necháte přemluvit a půjdete na návštěvu nebo večírek. Přijde někdo, koho právě naléhavě hledáte. Dohodnete se velice rychle.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Omrzí vás neustálé nadbíhání vytrvalého, ale málo pohledného ctitele. Pokusíte se mu domluvit, ale asi to k ničemu nebude, je do vás opravdu blázen. Na dietu vás donutí zapomenout bohatý stůl u přátel. Asi zhřešíte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Spousta lidí z vašeho okolí bude říkat nesmysly. Nesnažte se je přesvědčit o opaku. Stejně to k ničemu nepovede a jen si uděláte zle. Dostanete šanci udělat dojem na svůj idol. Na cokoli sáhnete, se vám povede.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Využijte přízně planet a skončete se známostmi, které vám nic nepřinášejí. Proč byste si měli dělat násilí a brát ohledy na někoho, kdo vás přestal zajímat. Nečekaně se vrátí problém, který jste považovali za vyřešený.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Tak, jak potřebujete a jak si přejete, se na vás štěstí neusměje, ale pár odvážných kroků vám projde. O tom, co je a není důležité, rozhodujte uvážlivě. Osoba, o které se domníváte, že bude nadšená malým flirtem, vás zaskočí svými názory.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám