Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 25. března 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muž s pytlem zlaťáků ve vězení neskončí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Už při snídaní zjistíte, že se zábavou to bude trochu jinak. Silně o sobě dají o sobě znát nedokončené povinnosti. Málo platné, sport a hry bude nutné odložit a rychle se pustit do díla. Nemusíte se strhnout, stačí odvést pořádný kus práce.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Příbuzní změní názor a požádají vás o přesunutí hodiny vaší návštěvy. Neměl by být problém jim vyhovět. Mají k tomu vážný osobní důvod. I takhle se budou cítit trapně. Děti potěšíte lístky do kina nebo loutkového divadla.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Oslava u známých nebude nic moc. S velkou pravděpodobností odejdete mnohem dříve, než jste předpokládali. Faktem je, že s vaší láskou, se někde o samotě pobavíte mnohem víc. Vyslechněte rodiče, přijdou s dobrým nápadem.   

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Neuškodí, když pár hodin věnujete známým, kteří se věnují investicím a obchodu. Při dobré kávě nebo u sklenky vína dohodnete nadějnou transakci. Po zbytek dne se už můžete bavit dle libosti a svého vkusu. Ochotně půjdete do plných.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

O tom, jestli vyrazíte na delší výlet, rozhodne to, zda dokážete domyslet, co od vás vaší přátelé nebo příbuzní mohou chtít. Fakt, že vás tak srdečně zvou a naléhají na váš příjezd, je poněkud podezřelý. Něco mají za lubem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nastane dost paradoxní situace, děti budou chtít zůstat doma u počítače a internetu a vás popadne touha po zdravém pobytu v přírodě. Sladit tak rozdílné představy nebude snadné. Vypadá to na dramatickou přetlačovanou.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Postavení planet předpovídá zajímavá přátelská setkání a rozhovory, ale také tip na zajímavou cestu nebo výlet. Vybrat si nebude snadné. Nakonec asi uděláte to, na čem se shodnou partner s dětmi. Snad vás to uspokojí; 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Skrytí nepřátelé a závistivci netrpělivě čekají na vaše klopýtnutí. Držte se v uctivé vzdálenosti od alkoholu, kasin a podobných pochybných atrakcí. Do společnosti volte vhodný účes a oblečení. Nevíte, koho potkáte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Není to sice váš styl, ale partnera dnes budete držet zkrátka. Příčinou by mohla být nějaké temná předtucha nebo zlý sen. Jednejte opatrně, nepanikařte. Rozhodně nemáte zapotřebí vzbudit u něho žárlivost nebo pocit podřízenosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Cenné kontakty vám pomůže navázat Jupiter. Podmínkou je, že budete častěji a delší dobu přebývat ve větší společnosti. První příležitost se vám naskytne už dnes odpoledne nebo večer. Snažte se vidět v lidech to, co v nich opravdu je.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Máte-li doma nějaké problémy, je dnes příležitost k jejich odstranění. Z vaší strany to vyžaduje trpělivost a pochopení. Některé partnerovy argumenty vás znovu popudí, ale pozor, abyste později nelitovali své umíněnosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Den příhodný pro rodinný a společenský život. Ideální by bylo vyrazit někam dál od bydliště. Parter a děti to náležitě ocení. Cestou můžete navštívit známé, nebo se zastavit na místech, na která máte hezké vzpomínky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám