Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 24. května 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krásné oči svádí, sladká slova mámí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Do vaší blízkosti by mohl proniknout neupřímný a škodolibý sobec. Pozorně sledujte chování lidí ve svém okolí. Nelze každému, kdo se na vás usmívá věřit, že mu to jde od srdce. S podivnou otázkou přijdou starší děti.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Planety vám usnadní vykročení správnou nohou a také to, že se vám bude po celý den dařit. Intuitivně se vyhnete jak problémům, tak nepříjemným lidem. Nic tak nebrání tomu, abyste se plně věnovali rodině a oblíbeným koníčkům.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Poznáte prima lidi, získáte cenné známosti. K tomu, abyste udělali dojem je nutné volit správná slova. Nepokoušejte se někomu lichotit. Někdo je na to alergický. Při jízdě autem se vyhýbejte temným, mokrým skvrnám na silnici.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Náhodná, možná i nechtěná poznámka jisté osoby způsobí, že se s ní opět pohádáte. Nebezpečí spočívá v tom, že jste dnes poněkud popudliví a chybí vám smířlivost. Při fyzické práci by vás to rychle přešlo.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Představa volného dne ve vás probudí touhu po milostném románku. Máte-li komu zavolat, určitě to uděláte. Zadaní by měli být zdrženlivější. Dbejte o své trávící ústrojí. Dávejte si pozor na to, co vám kde nabídnou.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Hrnou se na vás vzrušující zážitky. Proč byste si neměli užít, už jste se nudili dost a dost. Trocha napětí bude skvělým tréninkem pro váš mozek. Držte se dál od lidí, kteří vás neustále zaměstnávají pomocí vymyšlených záminek.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Mohli byste si opravdu odpočinout. Luna předpovídá, že dojde k zrušení nějaké schůzky nebo návštěvy, případně vám odpadne nudná povinnost. Na poslední chvíli můžete získat lístky do divadla, na koncert nebo do kina.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nezatěžujte se tím, co o vás povídají lidé, se kterými se nemáte v lásce. Očekávat od nich byť náznak objektivity, by bylo naivní. Nedramatizujte drobné překážky, které vás donutí změnit plán. Může to být ku prospěchu věci.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vypořádáte se s něčím, co by vás ještě před časem porazilo. Nesnažte se dobýt srdce zadané osoby. Nedopadne to nejlépe a navíc se dostanete do řečí. Opatrnosti nazbyt není při sportu. Vaše touha po vítězství může být zrádná.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Budete značně náladoví. V jednu chvíli se pro něco nadchnete, ale nepotrvá dlouho a zaujme vás něco jiného. Vašemu okolí to zabrnká na nervy, připravte se na kritické, posměšné poznámky. Usměje se na vás štěstí při hře.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Možná se jen ozvou, možná přijdou neohlášeni příbuzní nebo známí. Nezapomeňte naplnit ledničku, jinak budou zklamaní a roznesou vás po okolí. Bohatě prostřený stůl a milé přivítání dělají s lidskou psychikou pravé divy.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nová známost na vás čeká poblíž letiště, nádraží nebo silnice. Mějte oči dokořán, nemůžete ji minout. Vhodně vyjádřené sympatie osobě opačného pohlaví budou nadšeně a obratem opětovány. Zpátky se musejí držet zadaní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám