Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 24. března 2018

Novinky, sojka

Prohra se smířením je lepší než výhra s nepřátelstvím

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zajímavě se bude vyvíjet intenzita vašich vztahů s partnerem. Hodně záleží na tom, jak upřímně si dokážete pohovořit. V zaměstnání a při finančních operacích se nemusíte bát rizika. Saturn dohlédne, abyste neudělali hloupost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Do pohybu se dají události, o kterých jste nedávno hovořili. Měli byste na ně být dokonale připraveni. V rozhovoru s příbuznými ohledně některých majetkových záležitostí, nemůžete moc smlouvat. Jinak se ošklivě pohádáte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pomocí vtipu a lákavého pozvání získáte pozornost osoby, která vás dosud ignorovala. Pro řadu lidí to bude pořádný šok. Problémy budete mít s nejbližšími příbuznými od chvíle, kdy odmítnete jejich sobecké nebo přihlouplé rady.

Pomocí vtipu a lákavého pozvání získáte pozornost osoby, která vás dosud ignorovala. Pro řadu lidí to bude pořádný šok. Problémy budete mít s nejbližšími příbuznými od chvíle, kdy odmítnete jejich sobecké nebo přihlouplé rady.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Je před vámi náhlá, vynucená změna plánů. Konečně najdete odvahu k některým odvážným rozhodnutím. Inspirovat vás bude příklad chytrých lidí z vašeho okolí. Váš partner bude skeptický a pokusí se vám je rozmluvit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Celá vaše rodina jistě přivítá nečekaný zdroj financí. Půjde spíše o malý potůček, ale za to trvalý. K milostným hrátkám vás začne svádět osoba ze sousedství. Pár slastných chvil však může vystřídat dramatický konflikt.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

O humor vás připraví hned několik po sobě následujících nervních situací. Naštěstí máte dost oddaných a nápaditých přátel, kteří vám pomohou. Ozvou se známí, které jste poznali na zimní dovolené. Skvěle se pobavíte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Podvědomě vycítíte, že byste se v jisté záležitosti měli držet v pozadí. Bude lepší, když se rozhádané strany dohodnou bez vás. Vy se objevíte na scéně ve chvíli, kdy můžete sklízet plody svého diplomatického umění.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Rozmyslete si to se známostí o které uvažujete. Nový partner bude náročný jak na váš čas, tak peněženku. Jinak by se nemělo stát nic, co by vám mohlo mimořádně pokazit náladu. Problémy budete brát s humorem.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nevymlouvejte se na počasí, únavu a domácí povinnosti a opusťte nudné čtyři stěny svého bytu. Kdekoli vám bude lépe a ještě uděláte něco pro své zdraví. Pojedete-li vozem, sledujte dopravní značky. Jen tak vás nic nepřekvapí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dokážete rodině, že jste nepostradatelní. Některé vaše nápady a návrhy vzbudí nadšení zejména u dětí. Již dlouho jste nebylo tak bezprostřední a vtipní jako dnes. Máte-li ještě nějaké plány, nenechávejte si je pro sebe.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Téměř celý den se vám podaří strávit mezi milými a nezištnými lidmi. Bezezbytku využijete všech možností k obnovení psychických a duševních sil. Najdete si čas i na drobné opravy a práce, do kterých se vám minule nechtělo.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Opatrně při zacházení s ostrými a křehkými předměty. Dopoledne se rozhodnete pro jistý velmi důležitý krok. Pocit, že už si s partnerem nemáte co říci, je váš výmysl. Pro začátek postačí, když si společně někam vyjedete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám