Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 18. března 2017

Novinky, sojka

Je jen krátká chvíle mezi dětstvím a stářím.

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

S tím, co dnes budete dělat, se netrapte. Partner i děti mají své představy a těch se jen tak nevzdají. Chcete-li mít doma klid, nezbude vám nic jiného, než se přizpůsobit. Nakonec to nemusí být tak hrozné a rodinná pohoda za to stojí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Podíváte se někam, kde jste už dlouho nebyli. Tak docela jisté, že vás to potěší, není, ale jistá naděje tady je. Podmínkou je, že budete aktivní a neuzavřete se před novými dojmy a zážitky. Tendenci k tomu nesporně máte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Venuše doporučuje znovu se pokusit pozvat na schůzku osobu, která vás nedávno chladně odmítla. Postavení planet se změnilo, možná změnil názor i objekt vašeho zájmu. Byla by chyba cokoli vzdávat při prvním neúspěchu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Neplánujte si nic, co vyžaduje zvýšenou, až extrémní fyzickou námahu. Mnohé naznačuje, že nemáte sil na rozdávání a mnohem víc vám prospěje třeba i delší procházka. V žádném případě se nepředvádějte a nejeďte na doraz.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neptun vybízí k malé analýze vztahů s lidmi, kteří vás každodenně obklopují. Budete-li k sobě upřímní, přijdete na to, že některým z nich, třeba i nechtěně trochu ubližujete. Máte mimořádnou příležitost své chování napravit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Rodina a kamarádi z vás budou nadšení, protože vás ani ve vypjatých okamžicích neopustí dobrá nálada a smysl pro humor. Pokud se však najde někdo, komu se zachce neuváženě napínat strunu vaší trpělivosti, dáte mu zavyučenou.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Důsledná sebekontrola je nutná při setkání s partnerovými příbuznými. Nebylo by divu, kdyby vás jejich jedovaté poznámky a neomalené chování pořádně vytočily. Mírnit se budete jen kvůli ohledům na city svého protějšku.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Všem vyhovět nemůžete, i kdybyste se dělili a dělili. Bude pro váš těžké se s tím smířit, ale je to nutné již kvůli vašemu psychickému zdraví. Naděje na to, že dnešní den přeci jen skončí dobře tady je, ale nesmíte být tvrdohlaví.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Do rozpaků vás uvede přítel, který zruší, nebo přesune na jiný den či hodinu vaši dnešní schůzku. Citelně vám to naruší dnešní program, ale nějak si s tím poradíte. Vzápětí se ozve někdo jiný a určitě mu neřeknete ne.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pokusíte se přesvědčit rodinu, abyste si společně vyrazili na malý výlet. Váš vnitřní pocit, že vás čeká skvělá zábava je správný. Nutno dodat, že k tomu významným dílem přispějí vaši starší potomci a jejich touha po dobrodružství.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Spoustu zábavy zažijete na odpolední nebo večerní společenské akci. Ukážete se v tom nejlepším světle. Seznámíte s lidmi, ochotnými vám v budoucnosti podat pomocnou ruku při řešení jak soukromých, tak profesních záležitostí.   

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Dávejte pozor na to, kde a po čem šlapete. Nejde jen o mokrou podlahu v kuchyni nebo v koupelně, ale i shrnuté koberce, sešlapané schody a díry v chodníku. Stačí na vteřinu ztratit koncentraci a jste v nehezkém maléru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám