Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 12. září 2015

Novinky, sojka

Mlčení je nejjistější způsob hry, máme-li nejisté šance

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Aktivita, které se někdo může pošklebovat, se vám hodí. Zkříží vám cestu nadutý hlupák, se kterým se slušně a po dobrém nedomluvíte. Připravte se na pokus rodiny změnit dnešní plán. Někoho přemůže lenost a začne hledat výmluvy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Do dětských let vás vrátí chvíle s vašimi ratolestmi nebo vnuky. Budete dovádět jako malí a svou bezprostředností okouzlíte nejen rodinu, ale i spoustu dalších lidí. Hlídat se musíte při jídle a pití. S dobrou náladou poroste i váš apetit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pokud si někdo myslí, že vás bude honit a sám se povalovat, nebo zneužívat vaší pohostinnosti, rychle ho vyvedete z omylu. Dostane od vás pořádnou, nezapomenutelnou lekci slušného chování. Shovívaví nebudete ani k nové lásce.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Netrapte se kvůli roztržitosti a zapomnětlivosti. Podobné problémy má dnes polovina lidí. Prostě toho chcete stihnout víc, než můžete. Dobře by vám poradily děti, ale to je musíte přesvědčit o své ochotě, pozorně je vyslechnout.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

První kontakt s novými známými bude formální a chladný. Chvíli potrvá, než si vytvoříte vlastní názor. Více pozornosti a starostlivosti očekává blízká osoba. Myslet si můžete své, ale musíte ji přesvědčit, že jste její ideální oporou.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na vaši odpověď netrpělivě čeká někdo, kdo vám nabídl něco důležitého. Je nejvyšší čas říci rozhodné slovo. Další váhání ohrožuje vaši pověst prozíravého člověka. Hodně tolerance si vyžádá chování tchýně či tchána.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zdánlivá nečinnost soků a rivalů může svádět k domněnce, že se nemáte čeho obávat. Naopak, právě na dnešek vám chystají pořádné překvapení. Musíte být neustále ve střehu a mít je na očích. Hodila by se vám pomoc někoho zkušenějšího.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Z několika náhodně posbíraných faktů dáte dohromady zajímavou teorii. Možná i vám se bude zdát poněkud přitažená za vlasy, ale spolehněte se na intuici. Porovnáte-li fakta s vašimi zkušenostmi, nelze nic vyloučit.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Budete nadmíru upovídaní a automaticky každému zopakujete pochybné klepy a šeptandu. Z pohybu Marsu lze vyčíst, že v takovém případě se musíte připravit na to, že vám někdo důrazně vyčiní. Raději hlasitě neprotestujte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nediskutujte s partnerem o věcech, které ho dráždí. Výsledkem bude tichá domácnost. Přitom je skoro jisté, že pravda bude někde uprostřed. Příbuzní se dohodli na něčem, o čem musíte vědět. Zvedněte telefon nebo k nim rovnou zajeďte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V hlavách vašich potomků se rodí nápad, který vyvolá pěkný zmatek. Jupiter radí, připravit jim tak nabitý program, že nebudou vědět, kam dřív skočit. Blíže poznáte nového příbuzného. Dojdete k závěru, že to s ním půjde.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Spadnete do víru nečekaných událostí. Zvládnete je skvěle, ale nejednou si povzdechnete, jestli by vám nebylo lépe někde hodně daleko. Mladší ročníky budou kralovat na společenských akcích. Uškodit vám může alkohol.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám