Hlavní obsah

Horoskopy na soboru 14. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska je lék od násilí a léček světa

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Potíže s orientací, budete mít ve vzdáleném městě nebo na výletě do přírody. Spoléhat jen na smysl pro orientaci by se mohlo ukázat hodně zavádějící. Celý den se rodina bude skvěle bavit na váš účet. To nemáte zapotřebí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nenamlouvejte si, že vás přešla zlost na tchýni, která vás v poslední době neustále napomíná a kritizuje. Stačí, abyste byli chvíli vedle sebe, a bude oheň na střeše. Bez ohledu na to, kolik u toho bude lidí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dávejte si pozor na to, co berete nebo držíte v ruce.  Hrozí vám, že rozbijete něco, co máte rádi a stálo spoustu peněz.  K tomu, abyste načerpali nové síly, musíte zapomenout na povinnosti a vyjet si někam daleko do přírody.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Noste u sebe jen tolik peněz, kolik nezbytně potřebujete. To, co vám bude dopoledne připadat jako výhodná koupě, označíte večer za marnotratnost. Divili byste se, s jakou ironií by potom s vámi partner souhlasil.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Toužíte-li po nové známosti, erotické příhodě a milostném románku, nemůžete sedět doma.  Vhodného partnera naleznete ve společnosti přátel, se kterými někam vyrazíte. Vaši atraktivnost umocní vhodné oblečení.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Bude-li vám divné, proč se na vás doma mračí, hned se ptejte na příčinu. Luna naznačuje, že vás potrápí děravá paměť. Nejspíše jste opakovaně zapomněli na nějaký slib. Opatrně při práci na chalupě a opravách v domácnosti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Konečně vám spadnou klapky z očí a jisté osoby a záležitosti spatříte v reálném světle. Budete si muset přiznat, že jste se v řadě případů ošklivě zmýlili. Uštěpačné poznámky ponechte bez odezvy, nač se zbytečně rozčilovat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zastane se někoho, koho budou chtít odstrčit na vedlejší kolej. Vědomě se tím vystavíte nebezpečí odvety jisté osoby, ale nepovolíte. Venuše s Marsem vám pomohou a vaši šlechetnost vám vzápětí bohatě vynahradí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nemusíte neustále skákat tak, jak vaši blízcí pískají. Dejte jim znát, že vaše ochota a trpělivost mají své hranice. Dostanete pozvání na narozeniny, večírek apod., pořádané nějakou starší osobou. Nehodí se odmítnout.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Citlivě přistupujte k partnerovi, který se vám svěří se svými problémy. I kdyby se vám nakrásně zdálo, že si vymýšlí a poněkud přehání, bude moudřejší nechat si to pro sebe. Možná ho zklidní něžné objetí a lehké pohlazení.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neotvírejte uzavřené kapitoly. Novou inspiraci naleznete v krásné hudbě, výtvarném umění a románech. Běhání po známých je ztrátou času. Postavení planet je ideální k hlubšímu zamyšlení v klidném, známém prostředí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

S velkou rezervou berte pozvání na schůzku a dvojsmyslné řeči cizích osob opačného pohlaví. Nic na tom nemění fakt, že je poznáte u přátel nebo příbuzných. Nemluvte do větru jen proto, abyste na sebe nějak upozornili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám