Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 3. července 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nechoď spát, bojíš-li se zítřka

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Soustředíte se na začínající prázdniny a vymyslete pro své nejbližší atraktivní program. Spory s partnerem se budou týkat převážně stavu rodinné kasy. Budete mít několik dobrých příležitostí, pokud jde o vaši profesi nebo investice.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Prokážete velkou předvídavost a s předstihem levně pořídíte nějaké potřebné drobnosti na dovolenou. 

Při řešení běžných záležitostí se nebraňte náhlým impulsům, jen v obchodních záležitostech si všechno předem spočítejte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Potěší vás vývoj událostí ve firmě nebo v okolí bydliště, který potvrdí vaši dřívější předpověď. Psychické síly vám znásobí delší procházka s partnerem. Samo nic nepůjde, ani to, co tak ještě nedávno vypadalo.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vzdát se odvážné představy jen kvůli nějakým nejasným hrozbám nebo přehnaným výčitkám, by bylo projevem slabošství. Naopak, je nutné, abyste trvali na svém. Vaše šance jsou velice slušné, žádný škarohlíd na tom nic nezmění.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Řada jednání a kupa problémů, které čekají na vyřešení, vás brzy unaví. Šetřete se silami, nikdo za vás nic neudělá ani nevyřídí. Musíte přidat a přestat se vymlouvat na nedostatek času. Zábavu slibuje posezení se sympatickým ctitelem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Napomůžete náhodě, díky které se vám podaří obnovit přerušené kontakty s někdejšími kolegy nebo spolužáky. Počáteční rozpaky po chvíli rychle pominou a snadno se domluvíte na všem, na čem vám nejvíc záleží.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Netrapte se nad nepovedenou smlouvou, nerušte staré dohody. Jste příliš netrpěliví, z míry vás vyvede i maličkost. Dráha Jupiteru potvrzuje, že budete-li se držet stranou riskantních finančních operací, nic špatného vás nepotká.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pokud budou vaše ambice větší než chuť tvrdě pracovat, ničeho nedosáhnete. Konstelace Merkuru s Uranem však nabízí naději, že najdete někoho, kdo odvede kus práce za vás. Otázkou je, co za to od vás očekává.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

S naléhavou prosbou přijde starý známý. Bude-li mít štěstí a vy náladu, pravděpodobně mu podle možností vyhovíte. Dostanete odpověď ohledně žádosti nebo stížnosti, kterou jste odeslali před začátkem prázdnin.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Doma ani v práci nepřebíhejte od řešení jednoho problému k druhému. Vyřešit všechno naráz není v lidských silách.  V zaměstnání si vylepšíte postavení nápadem, který řadě lidí usnadní práci a zajistí lepší pracovní podmínky.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S vervou se vrhnete to plnění pracovních úkolů. Hnát vás bude vidina zisku vedoucího postavení nebo mimořádné odměny. Planety slibují, že můžete usilovat o vyšší mety, než na jaké se nyní odvažujete pomyslet.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Potěší vás vaše ratolesti. Nebude nutné je nějak zvláště přemlouvat a udělají téměř přesně to, co od nich už dlouho očekáváte. Vyvarovat se musíte žárlivosti, vyvolané partnerovým úspěchem v práci nebo ve společnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám