Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 3. března 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vždy choď raději před oslem než za ním

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vaším hlavním úkolem je usmířit se s kolegou, kterého jste nedávno neuváženě napadli. Nemusíte se bát, rád vám odpustí. Neslibujte nic, co nemůžete splnit. Rodiče, partner nebo sourozenci na vás budou tlačit, ale musíte vydržet.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Najdete věc, kterou zoufale hledáte už několik dní. Jako naschvál bude ležet na místě, které jste měli celou dobu na očích. Mlčky přejdete chybu kolegy a navíc mu ji pomůžete napravit. Vaše diskrétnost bude bohatě odměněna.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nepříjemným zjištěním bude fakt, že máte nepřítele, o kterém jste neměli tušení. Dlouho budete dumat nad tím, kde jste k němu přišli. Nepotlačujte chuť koupit si něco hezkého na sebe. Luna vám nachystala zajímavé setkání.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Velice pečlivě zvažte, jestli má smysl scházet se s někdejší známostí. Bude na vás hodně naléhat, což by vám mělo být podezřelé.  Nechtějte vědět podrobnosti o všem, co se děje v okolí. Zvědavost se vám spolehlivě vymstí.

LEV ( 237. – 22.8.)

Partner přijde s novinkou, která ho optimisticky naladila. Reagujte opatrně. Nebylo by moudré jeho nadšení nějak hrubě srazit. Venuše varuje nezadané, že pokus o flirt s osobou, kterou potkáte dnes odpoledne nedopadne nejlépe.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Snažte se prosadit s novými nápady. Využijte přízně Merkuru a hned na začátku týdne upevněte svoje postavení ve firmě. Pozorně sledujte události ve vašem domě či ulici. Chystají se změny, o kterých musíte vědět.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vyjde najevo pravda o vašem nedávném pokusu utajit jistý chybný krok. Partner bude nepříjemný a bude se naléhavě dožadovat vysvětlení. Naštěstí to nakonec, s pomocí vibrací přejícné Venuše, dopadne dobře.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ve firmě dojde na vaše slova. Nadřízení sice nebudou nadšení, ale nic jiného než vzít zpět nedávné rozhodnutí jim nezbude. Během dne obdržíte pozvání na společenskou nebo kulturní akci. Udělejte si čas, bude to stát za to.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Chvílemi se nebudete cítit nejlépe, což výrazně poznamená vaše dnešní aktivity. Pozor, abyste se zcela zbytečně nedostali s někým do konfliktu. Požádá-li vás někdo o pomoc, ochotně mu vyhovíte. Jsou ale věci, na které nestačíte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V dobrém rozpoložení byste se rozdali. Vaši blízcí, přátelé i kolegové budou vytržení, nic jim neodmítnete. Na obzoru se rýsuje nová láska. Dnes ji sice uvidíte jenom z dálky, ale už to stačí, abyste se zamilovali.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Uvážlivě se chovejte při podpisu nových smluv. Konstelace Marsu s Neptunem varuje, že druhá strana bude mít velké, neodůvodněné nároky na vaše finance i čas. Podivnou, nejasnou otázkou vás večer uvedou do rozpaků starší děti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Potřebujete se zklidnit. Přestaňte usilovně myslet jen na práci. Jsou i příjemnější věci, nemluvě o pobytu ve společnosti veselých kamarádů. Potěší vás chování příbuzného, který nezapomněl, jak jste mu pomohli v nouzi.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám