Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 22. května 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přátelství založené na moci a penězích dlouho nevydrží

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pokud se něčeho obáváte, musíte to nazvat pravým jménem. Problémy, které si přiznáte, už nejsou tak hrozné. Jupiter vám přináší možnost navázat užitečný kontakt a uzavřít výhodnou smlouvu. Můžete mít inspirující sny.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nemůžete každému věřit jen pro to, že se na vás usmívá a nešetří milými výrazy. Nejdříve se musíte přesvědčit, jestli si nenasadil masku slušného člověka, ale v jádru jde o sobce a podvodníka. Nedovolte dětem, aby vám přerostly přes hlavu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hlavně v práci si neustále opakujte, že nemusíte vědět všechno a pro jistotu se držte zpátky. Nemusíte být u všeho, vyhýbejte se vyhroceným situacím. Svobodným a nezadaným se vyplatí investovat do vylepšení vzhledu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Chvíli přemýšlejte, než něco řeknete nahlas. Platí to jak v práci, tak ve vašem soukromí. Krátce po poledni nastane ožehavá situace. Zachránit vás může zdravé uvažování a selský rozum. Naslouchejte hlasům v okolí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Od rána nebudete mít nejlepší náladu. Bylo by dobré si to uvědomit a partnerovi a kolegům, které třeba i nechtěně urazíte, se hned omluvit. Dlouhý rozhovor budete mít s příbuzným. Chce udělat riskantní krok, a chybí mu sebejistota.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nevyhýbejte se výměně názorů s kolegy, potřebujete si mnohé vyjasnit. Flirt s novou známostí bude plný překvapení. Partner prokáže neuvěřitelný smysl pro vytváření nevšedních situací. Ne všechny vám budou stejně milé.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pohyb Marsu vám může způsobovat určitý stres. Mějte na paměti, že v případě problémů, si nemůže dovolit útěk do nereálného světa snů. Máte dost sil se s nimi vypořádat. Naučíte se nové věci, získáte cenné zkušenosti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nepřeceňujte svoji kondici, myslete také na odpočinek. Výčitky jsou zbytečné. Síly vám dojdou v nejnevhodnější chvíli. Nedá se všechno řešit s humorem. Problémy nejbližších berte vážně. Nedivte se, že nemají chuť žertovat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Věnujte pozornost tomu, co kdo říká a co od vás chce. Luna varuje před hrozbou nepříjemného nedorozumění nebo dokonce většího, ale zbytečného konfliktu. Opatrně s projevy solidarity s kolegy, kteří si neplní povinnosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Hrozí vám problémy způsobené někým jiným. Důležité je odhadnout, kdy je lepší nediskutovat, ale mlčet. Snadno se necháte vyvést z rovnováhy a nelze vyloučit vážný výbuch hněvu. Na schůzku s novou láskou nechoďte v křiklavém oblečení.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vaše intuice bude fungovat spolehlivě a bezchybně. Nic vám neuteče, zaslechnete i ten nejtišší šepot a odhalíte sebelépe skryté pletichy nepřejícných lidí. Jisté rozčarování vám přinese účast v konkurzu, nepovede se ani studentům a školákům.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Spor v rodině řešte hned, jakmile se objeví, žádné vyčkávání. Příznivá planetární aura způsobí, že si přestanete stěžovat na nepřízeň osudu a skončíte s nečinností. Hned první povedené kroky vám dodají sílu a sebedůvěru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám