Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 2. června 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minulost a současnost není totéž, člověk by se měl přizpůsobit změně doby

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Konečně se začnete starat také o sebe. Než s něčím začnete, tak si spočítáte, co vám to přinese. Vaší zvýšené péči o zdraví se mohou smát jen sebevrazi. Nedejte se ovlivnit jejich hloupými řečmi. Vyhnete se hrozící chorobě.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Překvapí vás lichotky někoho, na koho jste zatím ani nepomysleli. Jste-li sami, můžete, třeba jen ze zvědavosti, přijmout jeho pozvání na schůzku. Jako myšky byste měli být v blízkosti nervózních lidí. Stačí neopatrné zvýšení hlasu a bude oheň na střeše.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nadřízené a spolupracovníky zaskočíte váháním s přijetím jejich docela slušné nabídky. Určité obavy a nejistotu u vás může vyvolávat aura Uranu. Neuškodí, budete-li vystupovat mnohem skromněji, s velkou dávkou skromnosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Reálná je hrozba majetkové újmy. Chvíli nevydržíte na místě, zapomenete zamknout byt nebo auto a  někde odložíte tašku s penězi a doklady. Jupiter doporučuje přijmout pozvání na obchodní schůzku. Dostanete nabídku, která se neodmítá.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Braňte svoje názory a nápady. Jste dostatečně výmluvní a přesvědčiví, abyste uspěli. Dokážete si získat sympatie a podporu. Berte to jako první překážku na cestě k dosažení nemalého úspěchu. Pozor na uklouznutí na vlhké podlaze.. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Ještě dnes všechny problémy nevyřešíte, takže se přestaňte nervovat a nezvyšujte své obvyklé tempo. Dojde-li na lámání chleba, představíte jako na slovo vzatí odborníci. Nehazardujte s přízní sousedů a kolegů.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vážně přehodnotíte vztahy s osobou, která se chová, jako byste byli jejím sluhou. Bezhlavě zamilovat by se mohly mladší ročníky. O novém idolu si nedělejte velké iluze. Nerozdávejte se, aniž opravdu víte, jak to je doopravdy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Při uzavírání jakékoli smlouvy nesmlouvavě trvejte na minimálních zárukách. Merkur varuje, že byste mohli spadnout z bláta do louže. Vrásky na čele vám přidělá partner, který bude trapně nezvykle dlouho váhat se sebemenším rozhodnutím.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dveře ke kariéře vám otevře náhodné setkání s přítelem, který se vyzná. Buďte otevření, klidně se mu svěřte se svými problémy. Vytrvale vám bude nadbíhat kolega, o kterém dávno víte, že mu nejste lhostejní. Chuť na románek vám nechybí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S naléhavým přáním se vám svěří starý známý. Neberte mu iluze, potřebuje spíše povzbudit, případně poradit. Nenechte se vytočit ničím, s čím přijdou kamarádi. Pouze se vás pokusí pořádně vytočit. Tu radost jim ale neuděláte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nelze vyloučit, že se propracujete mezi vážné kandidáty na vyšší funkci. Asi vás nepřekvapí, že vašimi nejaktivnějšími konkurenty budou kolegové známí svojí leností. Horké chvíle vás čekají na silnici nebo na parkovišti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Urazí vás kolega, který vám neomaleně naznačí, jste vydělali na něčem, co vymyslel on sám. Blízká osoba přijde s lákavým nápadem, ale na jeho realizaci nebudete mít ani peníze, ani čas. Budete-li investovat, spokojte se s menším ziskem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám