Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 2. března 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osud osvobodí mnohé od trestu, ale od strachu nikoho

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V práci budou někteří kolegové kritizovat výši platů a odměn. Nemluvte, buďte tiše jako myšky. Lepší to nebude. Jen na sebe zbytečně upozorníte nadřízené. Bez váhání pomůžete příbuznému, na kterého přišly zlé časy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Uškodit si můžete prostořekostí. Raději přemýšlejte, jak si usnadnit plnění nudných, nedůležitých povinností. Když se nad tím důkladně zamyslíte, dojdete k potěšujícímu závěru, že některé už stejně přestaly být aktuální. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Paradoxně vás posílí těžké situace a náročné úkoly. Nezdá se, že byste zůstali stát se svěšenou hlavou a pasivně čekali, co bude. Bylo by předčasné lámat hůl na citovým vztahem, který vám přestal přinášet někdejší radost.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dojde vám, že jistou povinnost nelze odkládat a něco s tím uděláte. Svým způsobem to bude zásadní, slibný krok. Vaše okolí to nepochybně ocení. Osoba, které jste se dvořili, netrpělivě čeká na váš další vstřícný krok. Měli byste se jí ozvat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V práci se vám sice nepovede podle vašich představ, ale vynahradí vám to zlepšující se zdravotní stav. Svěží vánek vnese do vašeho života setkání s velice pohlednou, mladší osobou. Rázem budete jako vyměnění, plní elánu.  

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vyvstvá před vámi neurčitá hrozba. Nesmíte kývnout na nic, o čem nejste přesvědčeni, že to vůbec k něčemu bude. Nebojte se jednat sobecky. Konstelace Uranu se Saturnem varuje před lidmi, kteří sledují výhradně vlastí cíle.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Šanci se předvést máte v zaměstnání. Úplně stačí převzít povinnosti, kterým se ostatní vyhýbají. Šéf vaši nabídku určitě ocení, Pozor na flirtování a vysedávání s osobami opačného pohlaví. Zvláště zadaní se mohou zapomenout.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Žádný pokus o soupeření neberte vážně. Šli byste do něčeho, o čem těžko tvrdit, že dobře dopadne. Na cestě máte něco peněz, takže můžete bez výčitek vyrazit na nákupy. Doma budete jen asistovat pracovitému partnerovi.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Luna vám připravila setkání se starým známým, který vás zasype novinkami. Během uplynulých let se hodně změnil a udělal zajímavou kariéru. Hlavně mu nepřipomínejte, jaké byl před lety ucho, které ostatní houfně ignorovali.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Se zlou se potáže každý, kdo vás bude chtít ovlivnit a zastrašit. V tu ránu se zatvrdíte a získáte velkou vnitřní sílu. Z údivu nevyjdou hlavně lidé, kteří si myslí, že vás dobře znají. Budete mít dlouhý rozhovor s dětmi lehkomyslných příbuzných.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Opatrně s podpisem důležitějších dokumentů. Spletou se vám dohromady realita s fantazií a bude zle. Chvilka nepozornosti by byla drahá. Nevyužitá možnost výhodné koupě vám připomene nutnost dalších příjmů.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ponechte věcem volný průběh, neustupujte předčasně. Vaši psychiku silně ovlivňují vibrace Marsu.  Budou vás zbytečně strašit konfliktní a nebezpečné situace. Pro jistotu a vnitřní klid se vyhněte lidem, které moc nesnášíte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám