Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 19. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opovržení se bojí, kdo si je zaslouží

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Záleží jen na vás a síle vašeho odhodlání. Nevěřte snadnému úspěchu při obchodních a soudních jednáních. Obdivuhodné je, že všechny problémy budete řešit v zaměstnání a domu se budete snažit přijít v pohodě.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Někdo vás požádá o půjčku. Konflikt s partnerem je vždycky nepříjemný, ale tentokráte byste si měli jasně uvědomit, co vlastně chcete. Ve střízlivém uvažování vám brání sklony k sobectví. Neotálejte s plněním svých právních závazků.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Je před vámi běhání po úřadech. Bude s tím spojeno vyřizování spousty drobných záležitostí. Ty však nemůžete podcenit, později by se vám to vymstilo. Nedejte se zviklat pocitem, že všechno je jinak a události běží špatným směrem.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nemáte zapotřebí spoléhat se na rady cizích lidí, zvláště když jde o vaši kariéru a peníze. Více si všímejte upřených pohledů a vstřícných gest opačného pohlaví. Čeká vás setkání, které by mohlo vyvrcholit vzrušující příhodou.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Někdy dopoledne vám padne do oka atraktivní osoba opačného pohlaví. Větší šance na důvěrnější seznámení máte v známém prostředí. Opatrně reagujte na podezřele výhodné obchodní nabídky. Vidina snadného zisku je lákavá.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Známým se pokazily plány, mohli byste pro ně něco udělat. Nemůžete-li dosáhnout cíle, který vám stále uniká, naordinujte si důkladný odpočinek. Uvařte si kávičku a pokuste se v klidu přijít na to, kde děláte chybu. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Sveřepost, jindy chvályhodná, vám není k ničemu. Pozor na přeceňování sil v případě konfliktu s výše postavenou osobou. Dlouhodobě jistější je dohodnout se na kompromisu. Máte reálnou šanci na podpis výhodné smlouvy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Moc neodpočívejte, věnujte se plnění povinností a nepodceňujte ani zdánlivé drobnosti. Dají o sobě znát následky neuváženého kroku z minulých dnů. Berte věci tak, jak přijdou, nic netrvá věčně. Merkur s Venuší vám dávají šanci všechno napravit.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neobejdete se bez pomoci člověka, kterého zrovna nemusíte. Nakonec sami přijdete na to, že nejlepší bude se zapřít a požádat ho o radu. Máte-li něco k vyřízení, okamžitě se do toho pusťte. To, co se vleklo, se povede dokončit během hodin.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nemusíte se bát zvýšit hlas, během dne to budete muset udělat hned několikrát za sebou. Je vhodná chvíle upomenout se o to, co vám náleží. Příliš často myslíte na drobnosti a zapomínáte na povinnosti. Rychle dokončete rozdělanou práci.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Blíží se událost, se kterou se budete muset tvrdě poprat. Významnou pomocí pro vás bude pochopení a obětavost partnera. Pozitivně to ovlivní i vývoj vašich citových vztahů. Vrátí se do nich dřívější vřelost a důvěra.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pokud jde o finance, vypadá to na další utahování opasku. Nečekané problémy se objeví spolu s nezvanými příbuznými a známými. Zvláště, jestliže jste jim něco slíbili, a teď byste se z toho rádi nenápadně vykroutili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám