Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 19. května 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neštěstí, které šťastně skončí, je štěstí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Na spadnutí je manželská hádka nebo pracovní spor. Nenechte se nikým pobláznit, ať už kariéry chtivým kolegou nebo nervózním partnerem. Dráha Saturnu předznamenává četné dramatické události. Jednejte obezřele.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Několik tichých poznámek dobře informovaných známých způsobí, že si budete více všímat okolního dění. Přijdou komplikace s dětmi, které by mohly podlehnout negativnímu vlivu nevhodných kamarádů a neukázněných spolužáků.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Luna doporučuje pohovořit s člověkem, který vás v posledních dnech žádal o schůzku. Budete-li to odkládat, nic se nedozvíte. Partnera rozzlobíte odmítnutím nepříjemné povinnosti. Zvažte, jestli není lepší mu vyhovět.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Budete dvakrát opatrnější než jindy. Na škodu to určitě nebude, ale mohli byste nesmyslně oddalovat i zcela jasná rozhodnutí a nutné kroky. Venuše slibuje reálnou možnost navázání hezké známosti s atraktivní osobou. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nedovolte, aby se do vašich osobních záležitostí pletli rodiče nebo příbuzní. Nedorozumění v práci vyvolá vaše neochota předem se s někým poradit o jisté záležitosti. Planety doporučují uznat chybu a hlavně se nehádat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Důležitá schůzka týkající se profesních otázek přinese dlouho očekávané zásadní rozhodnutí. Napřed vás ale čeká na psychiku náročný rozhovor s jistým pletichářem. Určitě se nerozejdete v dobrém. Nebylo by divu, kdybyste si od plic ulevili.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Všechno bude v pořádku za předpokladu, že se vaše rozhodnost a odvaha nezmění v obyčejnou rutinu a tvrdohlavost. Bylo by to zbytečné plýtvání energií. Nevšímejte se ironických poznámek okolí, za pár dní přijde řada na vás.  

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

V práci a doma bude zmatek, ale vy si poradíte. Třeba tím způsobem, že všem trochu cynicky naslibujete modré z nebe, jen abyste měli alespoň chvíli pokoj. Pozitivní obrat se rýsuje ve stavu vaší finanční situace.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nadřízení nebo kolegové potřebují vaši pomoc a dají vám zajímavou nabídku. Může to však znamenat i znásobení povinností a nutnost přeorganizovat nebo dokonce zrušit dnešní program. Malá oběť se vám však vyplatí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Přestože obdržíte nadějný signál, na splnění tajného přání si musíte počkat. Pozorně sledujte novou známost, Luna varuje, že by vás mohla chtít opustit. Nic není definitivně ztraceno, ale budete se muset mnohem víc snažit.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Na poslední chvíli změníte rozhodnutí a odhodláte se k spolupráci s lidmi, které ještě pořádně neznáte. Je to sice riziko, ale Merkur není proti. Ve vzduchu visí hrozba, že kvůli rodině utratíte mnohem víc peněz než si můžete dovolit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Náladu vám nepokazí ani něčí přezíravý pohled a jedovatá poznámka. Problémy vezmete s humorem a na všechno budete mít po ruce vtipnou odpověď. Jeden z vašich rivalů to psychicky neunese a napadne vás. Kupředu vás žene Uran.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám