Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 13. července 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hloupost je nemoc, která bolí jiné

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Planety přejí dynamickým a rozhodným lidem. Stojí za to pustit se do realizace dlouho odkládané představy. Nevěřte tomu, co vám napovídají cizí lidé a náhodní známí. Budete-li jim naslouchat delší dobu, uděláte hloupost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Hlídejte se, aby vám některé pracovní nebo společenské úspěchy nestouply do hlavy. Ovlivněni aurou Luny se pokusíte změnit některé svoje staré zvyky. Zdá se, že byste v některých případech mohli výjimečně vytrvat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

K tomu, abyste se dokázali vyburcovat z letargie, potřebujete hodně silnou motivaci. Nezdá se, že byste byli ochotní pouštět se sami od sebe do něčeho složitého. Žádné nadšení ve vás neprobudí ani nadbíhání atraktivního ctitele.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nadějná je dnešní investice. Hned asi nezbohatnete, ale vaše budoucnost vypadá hned o něco lépe.

K vyřešení, i když ne zcela podle vašich představ, spěje záležitost, jejíž možné negativní následky vás straší už několik dní.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Na potíže narazíte při realizaci svých plánů. K ničemu vám nebudou logické argumenty, nepomůžete si ani teatrální gestikulací. Narazíte na zabedněnce, se kterými se nedomluvíte. Večer vyhledáte společnost osvědčených přátel.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Změny, o kterých se hovoří, buď vůbec nebudou, nebo jenom částečné. Neztrácejte proto hlavu a držte se původních představ. Právem by vás mohlo popudit, že více než vaše společnost přitahuje vaši lásku nějaká kniha nebo film.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pořádně napnete něčí nervy a vyzkoušíte jeho trpělivost. Budete-li si takhle s někým zahrávat častěji, nedopadne to dobře. Mars s Venuší varují před dramatickým konfliktem v kruhu blízkých. Musíte se postarat o vylepšení atmosféry.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vyhněte se úkolu, který zavání vynaložením nadměrného úsilí. Sliby o kariéře a odměně neberte vážně. Navíc není jisté, že obstojíte a škoda ztraceného času. Nelze rovněž vyloučit spor s někým, kdo vám nerozumí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Do vašeho vztahu s jistým člověkem, nemusí jít nutně jen o partnera, se vkrádají stíny pochybností. Nelekejte se proto žádných otázek a na žádnou neodmítejte odpověď. Objektivně hodnoťte síly, konstelace Uranu s Merkurem svádí k siláckým řečem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neodmítejte hovořit s někým, kdo s vámi nesouhlasí a je vám na první pohled nesympatický. S vaším odhadem lidských charakterů to není nejlepší a lehkomyslně se připravíte o možnost seznámení se slušným člověkem.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nápaditým přístupem přesvědčíte nadřízené, že máte na víc, než vám zatím ukládají. S pomocí Jupiteru je přinutíte k změně názorů. I krátkým závanem sobectví můžete ohrozit slibnou známost. Neustále se kontrolujte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nechcete-li ztratit sympatie okolí, musíte přistoupit na věci, které se vám dvakrát nelíbí. Otázkou je, jestli to dokážete. Větší toleranci bude nutné projevit při usměrňování dospívajících dětí. Zbavte se konzervativních názorů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám