Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 8. prosince 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedorozumění je údělem člověka, a boj s ním motorem člověka

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Doma počítejte se zvýšenými nároky, což vám nebude příliš po chuti. Padá-li hlavní tíha vánočních příprav na vaší hlavu využijete příležitosti a pozvete na pomoc někoho z nejbližší rodiny. Partner se s tím už nějak vyrovná.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Konstelace Luny s Jupiterem přeje urovnání konfliktů, jak v zaměstnání tak i mezi zamilovanými a manžely. Možná i vy rádi využijete možnosti nastolit ve vzájemných vztazích s jinými lidmi předsváteční klid a pohodu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Příjemný bude dnešek pro zamilované. Vaše plány a představy, které jste hýčkali, mají blízko k uskutečnění. Váš idol bude mile překvapen vaší fantazií a vynalézavostí. Podaří se vám ho přesvědčit, že nynější vztah berete vážně.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Bude vás to stát přemáhání, ale vydáte se s partnerem na nákup i do obchodů jejichž sortiment vás moc nepřitahuje. Bylo by dobré a užitečné se všimnout, před kterými výkladními skříněmi a regály postává nejdéle.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Kouzlo vánoc na vás už padne plnou vahou. Povznesenou náladu si přenesete i do zaměstnání a budete mít velký podíl na vytvoření pohodové, bezkonfliktní atmosféry ve svém okolí. Kolegové vás budou vás patřičně obletovat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Luna s Marsem na vás budou mít vliv síly raketového motoru. Co si usmyslíte, o tom nebudete dlouho mluvit, ale hned se pustíte rázně do díla. Díky vám se vaší firmě na poslední chvíli podaří dostát převzatým závazkům.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Začnete se prosazovat jako vůdcovský typ a v některých případech už můžete začít pokukovat po židli, na které v novém roce zasednete. Dbejte o své zdraví. Nenechte si vnucovat úkoly, o kterých víte, že už na ně nestačíte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Někdo se pokusí zneužít vašeho elánu a nadšení ve svůj prospěch. Nemá však smysl, abyste se nyní strhli a o vánočních svátcích byli s psychickými a fyzickými silami na dně. Hodně vás povzbudí setkání s přáteli.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Prosba o pomoc a radu bývalých spolužáků či kolegů udělá velice dobře vašemu sebevědomí a ješitnosti. Potěší vás zjištění, že přestože partner žárlí na vaše úspěchy, nedává na sobě nic znát a snaží se vám pomáhat.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pozor, abyste v nynější euforii nezapomněli věnovat pozornost vyplňování faktur, účtů a podobných důležitých papírů. Planety, přes harmonické postavení naznačují, že nemohou zabránit ztrátám způsobeným vlastní neopatrností.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Důsledně se vyhýbejte podepisování a potvrzování jakýchkoli listin, které vám přinesou lidé, které neznáte. Nadále budete trpět nedostatkem času. Bude vám chybět jak v práci, tak doma a projeví se to také v citových vztazích.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Radost vám udělá nález věci, kterou jste už považovali za ztracenou. Máte s ní spojeny jisté sentimentální vzpomínky, které tím pádem znovu ožijí. Vrátíte se k jedné, před lety neuskutečnitelné, ale nyní představě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám