Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 7. března 2014

Novinky, sojka

Rozumnějšímu ustup, hloupému odpusť

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Konflikt někde na veřejném místě půjde naštěstí mimo vás. Proto by nebylo moudré‚ do něho jakýmkoli způsobem zasahovat. Máte svých starostí dost. Pokus lovit dva zajíce naráz je málokdy úspěšný. Neriskujte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vaše snaha dokázat šéfovi nebo kamarádům, že máte navíc, přinese své ovoce. Nadlouho umlčíte všechny pochybovače, posílíte svoji autoritu. Pracovitostí a vytrvalostí vás překvapí děti. Zřejmě si vzali vaše nedávné výtky k srdci.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vystříhejte se ironických poznámek a povýšeného chování k slabším kolegům. Mars varuje, že vám vaši aroganci vrátí. Známý, kterého požádáte o pomoc příliš nadšení a ochoty neprojeví. Jeho chování si zapíšete hluboko do paměti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Je tady jistá šance na finanční zisk. Bez práce to nebude, ale zase jí nebude tak moc. Únavou určitě nepadnete. Jde spíše o to, pohnout mozkem a víc riskovat. Dávejte si pozor na jazyk při setkání s uniformou. Nejen na silnici.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Absolvujete důležitý rozhovor. Mezi čtyřma očima se si otevřeně popovídáte s šéfem o všem, co vás i jeho nejvíc trápí. Vaše vztahy se změní k lepšímu. Jistou roli sehrajete v náhodně vzniklé humorné situaci. Nesmíte ztratit glanc.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Klíčovou otázkou dneška bude vaše reakce na příkazy pohybující se na samé hraně práva i slušného chování. Konstelace Jupiteru se Saturnem varuje před přijetím špatného rozhodnutí. Osobně ponesete všechna rizika.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Přestanete se zabývat posledním neúspěchem a s novým elánem se vrhnete do práce. Bude se vám dařit, zvýšíte si sebevědomí. Příjemně vás naladí i otevřené nadbíhání pohledné osoby opačného pohlaví. Nelze vyloučit posezení u sklenky vína.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

V práci buďte pozorní a nepolevujte v nasazení. Nadřízení uvažují o vašem povýšení. Nejste však jediným kandidátem. Byla by škoda si to pokazit. Neplaťte za někoho, kdo si to nezaslouží. Nechá se hostit a pak vás přestane znát.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Rozhovor o novém místě nedopadne nejlépe. Těžko říci, co v tom bude, ale zřejmě si s případným novým šéfem nepadnete do oka. Nedělejte z toho tragédii, stává se to běžně. Nakonec to tak bude lepší i pro vás.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vše očekávání splní nový flirt. Partner bude naladěn na stejnou vlnu a vyjdete si vzájemně ve všem vstříc. Zvrat v jisté záležitosti vás přinutí nahlédnout do minulosti. Konkrétně, probrat se v diáři nebo v počítači starými poznámkami.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Rodina přijde s šokujícím nápadem. Nebylo by divu, kdybyste zůstali stát s pokleslou bradou a otevřenými ústy. Paradoxně však je ve vašich silách všechno úspěšně zvládnout. Nepropadejte malomyslnosti a dejte se do díla.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Díky přízni Merkuru se vám splní sen ohledně mimořádného zisku. Levně koupíte a draze prodáte nebo přijde nějaký dar. Samozřejmě to vás i rodinu potěší, možná vyrazíte na nákupy. Jen kdyby se něco podobného stávalo častěji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám