Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 6. června 2014

Novinky, sojka

Kdo má široké lokty, mívá obvykle obě ruce levé

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

K ničemu se nevyslovujte, jen pozorně sledujte okolní dění. Bůhví, jak by si kolegové, sousedé či známí vysvětlili vaše slova. Nahromaděnou energii efektivně využijete při setkání s přáteli nebo ve sportovním klání.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Na minimum omezíte styky s falešníkem, který vás po straně ošklivě pomlouvá. Známí budou chtít vypátrat co se děje, ale pravdu si necháte pro sebe. Opatrně s tendencí utrácet za módní novinky a všelijaké tretky.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Okolnosti vás přinutí vrátit se k odloženým povinnostem. Pořádně vás to otráví, ale těžko s tím něco uděláte. Vystříhejte se nevhodných poznámek. Přechodně slabší je váš vkus. Před odchodem z domova se podívejte do zrcadla.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ráno vám zpříjemní zjištění, že v záležitosti, která vám otravuje život, došlo k zásadnímu obratu. Nadřízené překvapíte originálním řešením problému, kterému se kolegové dlouho marně snažili přijít na kloub.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neodbývejte nudné povinností. Třeba jen chvilková ledabylost bude mít dlouhodobé následky. Mladší příbuzní konečně pochopí, že jejich představy jsou nereálné. Otravovat s nesmysly vás bude kvapem chátrající známý.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Velkou naději na dosažení úspěchu nabízí pohyb Merkuru. Umožní vám navazovat plodné rozhovory s úplně cizími nebo nedůvěřivými lidmi. Prohloubí se rovněž vaše schopnost číst pozadí jednání kolegů a známých.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nepleťte si odvahu s  bezhlavým jednáním. Mohli byste se dotknout někoho, kdo si to nezaslouží. Planetární konstelace je příznivá pro menší investice. Máte-li dobrý nápad, není o čem přemýšlet, je čas jednat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vyhněte se střetům s nadutým nadřízeným. Nic vám nepřinesou, jenom vám pokazí náladu. Se zajímavou informací přijde kolega nebo soused. Jak se zdá, dojde na vaše slova, kterým se ještě nedávno smáli.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Přechodné finanční potíže vás mohou přivést na různé myšlenky. Jupiter ujišťuje, že není nutné přehnaně šetřit. Radost vám udělají děti. Malé i velké se zachovají přesně tak, jak jim již dlouho opakovaně radíte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Na spadnutí je hádka s morousem, který má rád jenom sebe. Nemělo by vás to vyvést z míry, je to spíše jeho životní problém. Nepodceňujte partnerovy žárlivé poznámky. Něco či někdo mu úmyslně kazí náladu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nebuďte minimalisty, máte na víc, nebojte se vykročit do neznáma. Dráhy planet vyznačily přímou trasu k vašemu úspěchu. Hlavně si hlídejte zdraví a nepřepínejte síly. Z rovnováhy vás bude vyvádět pouze velký hluk.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Uskutečnění vašich představ vám zkomplikuje ranní roztržitost a pomalejší reakce. Pokud to jde, nechte vůz v garáži nebo před domem. Rozumnější bude odložit důležité rozhodnutí na příznivější postavení planet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám