Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 30. června 2017

Novinky, sojka

V nejzkaženějším státě je nejvíc zákonů

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Změna okolností ve vašem okolí způsobí, že se někteří kolegové a sousedé začnou projevovat značně podivně. Bude třeba s nimi promluvit a rázně je usměrnit. Na návštěvě a ve společnosti zanecháte skvělý dojem.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nadřízení si všimnou vašich improvizačních schopností a uznají, že je na vás stoprocentní spolehnutí. Bude to mít i své materiální výhody. Vyhýbejte se vynášení kategorických soudů, stačí jedno uřeknutí a ztratíte autoritu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Opatrně zacházejte s penězi. Záležitosti spojené s výdaji a investicemi omezte na minimum. Negativní vibrace Neptunu výrazně omezují vaše chápání reality. Věnujte se osobě opačného pohlaví, která o vás projeví zájem.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Částka, kterou hodláte investovat, je poměrně malá na to, abyste si výrazně polepšili. Pokud víc nemáte, nemá smysl se do něčeho nutit. Dobře vám udělá uznání nadřízených. Možná vám i naznačí, že s vámi počítají na významnější funkci.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pokud se něčeho obáváte, je nejvyšší čas nazvat to pravým jménem. Potíže, které si přiznáte, se rázem stanou poloviční a přestanou vás zbytečně děsit. Na obzoru se rýsuje šance uzavřít výhodnou smlouvu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Spíše než rozumem se řiďte citem a intuicí. Planety radí, zvláště v milostných vztazích, jít za hlasem srdce. Nedejte na okolní řeči a většinou závistivé poznámky. Na poslední chvíli se změní vaše představy o náplni víkendu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zanedbávat kvůli srdečním záležitostem povinnosti by byla hloupost a voda na mlýn rivalů. Na návštěvu vás pozvou známí, které jste dlouho neviděli. Máte-li rádi turistiku a sport, slibují vám planety příjemný pobyt v zdravém prostředí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ve firmě se držte ustálených zvyklostí a zakažte si jakoukoli pracnější iniciativu. Všichni mají jiné starosti a hlavou plnou příjemnějších představ. Na jistou záležitost se podíváte jinýma očima a budete dost zděšení.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Přehled, s jakým se budete orientovat v složitých situacích, znásobí vaši popularitu a podepíše se upevnění vaší autority. Železné nervy si vyžádá konflikt s úřední osobou vyznačující se ukázkovou domýšlivostí.

KOZOROH ( 22,12. – 20.1.)

Před nadřízenými se neprojevujte a hlavně je nepomlouvejte. Říkejte jim jenom to, co chtějí slyšet, a neuděláte chybu. Budete mít klid a získáte nemalé výhody. Těžká domluva bude s příbuznými, kterým se nedaří a propadají pesimismu.

VODNÁŘ  ( 21.1. – 20.2.)

Od rána buďte opatrní a prozíraví. Vaši pozornost budou rozptylovat vibrace Saturnu. Než se do něčeho pustíte, ověřte si své šance. Možná jste se nestačili všimnout, že se rapidně změnila okolní atmosféra.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jistý úspěch v zaměstnání způsobí, že se stanete středem zájmu. Nadšeně, a také vypočítavě, se k vám budou hlásit dříve chladní kolegové a nadřízení. Necouvejte před potížemi. Na pomoc vám přijde dobrý, rázný pomocník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám