Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 28. února 2014

Novinky, sojka

Z tykve nebude nádoba a z vrtkavé mysli přítel

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Připravte se na projevy závisti a nepřejícnosti. Nepříjemně překvapit vás mohou rovněž pomluvy a naschvály. Setkáte se s nim nejpravděpodobněji v zaměstnání nebo v sousedství. Některé vám svojí zlobou a hrubostí vezmou dech.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Překvapí vás postoj člověka, kterého jste považovali za spolehlivého spojence. Mars doporučuje zachovat kamennou tvář a vyřídit si s ním účty až poté, co dostatečně vychladnete. Spolu s dětmi se zasmějete nešikovnému příbuznému.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Chcete-li se vyhnout potížím, musíte v určitých situacích přimhouřit jedno, ne-li obě oči. Vám to neuškodí a jistí lidé vám budou vděční. Neodporujte partnerovi, který přijde s odvážnou představou. Nelze vyloučit, že bude úspěšný.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nadřízení odsouhlasí vaše poslední návrhy. Kolegové nahlas nic neřeknou, ale jejich pohledy by mohly vraždit. Možná si vysloužíte malou odměnu. Elán si přenesete domů a rodina se nestačí divit, co všechno musí stihnout.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nervózní budete kvůli rostoucím povinnostem doma a v práci. Naštěstí se objeví nečekaná pomoc v podobě nezištného kolegy nebo laskavého příbuzného. Věc, kterou sháníte, koupíte levněji nebo z druhé ruky.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Po práci vás budou zdržovat kolegové, kteří se chystají do nějaké vinárny nebo restaurace. Na chvíli byste s nimi mohli jít. Dozvíte se věci, které by vám samotným unikly. Chraňte si pleť, nelitujte peněz za účinné krémy.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Udělejte si inventuru povinností. Na něco důležitého stále zapomínáte. Protivným naléháním vás bude obtěžovat někdo, kdo s vámi chce uzavřít podivný obchod. Samozřejmě by na něm vydělal jen on. Nebojte se jednat tvrdě.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Změněné okolnosti vás donutí přeorganizovat některé vaše plány. Doma ani v práci se nedožadujte výhod. Někoho by se to citelně dotknulo. Neriskujte ztrátu sympatií člověka, se kterým dosud vycházíte bez problémů. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Znásobíte úsilí o utužení vztahů se spolupracovníky. Dojde vám, že jakékoli přetrvávající neshody ohrožují vaši kariéru. Větší, třeba i lehce předstíraná skromnost je na místě v milostných vztazích. Neunavujte partnera dalšími požadavky.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Chystáte-li se na zkoušky, pak neuškodí budete-li mít při sobě malý taháček. Zkušební komise má své vrtochy a nemá smysl riskovat. Nepříjemná příhoda z ranních hodin způsobí, že ztratíte náladu a vybaví se vám neúspěchy z posledních dnů.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dávejte si pozor na to, co říkáte, i stěny mají uši. Nelichotivé výroky na adresu jistého člověka by vám nemusely projít. Máte šanci dostat zpátky to, co jste někomu před drahným časem půjčili. Dotyčná osoba zase něco potřebuje.

Dávejte si pozor na to, co říkáte, i stěny mají uši. Nelichotivé výroky na adresu jistého člověka by vám nemusely projít. Máte šanci dostat zpátky to, co jste někomu před drahným časem půjčili. Dotyčná osoba zase něco potřebuje.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Schyluje se k setkání potřebnému k rychlejší kariéře. Budete nuceni využít všech svých předností. Mlhavé nekonkrétní řeči k ničemu nepovedou. Okolí zaskočíte odvahou, s jakou se postavíte vlivné osobě překračující své pravomoci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám