Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 24. dubna 2015

Novinky, sojka

Rozvážně jednat má větší cenu, než jenom rozumně myslit

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pocítíte určité zlepšení finanční situace. Investovat byste však měli někde, kde vás nezná moc lidí. Planety naznačují, že k majetku můžete přijít i v zahraničí. Nebojte se riskovat. Tentokráte byste neměli ztratit ani korunu. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Proč byste se měli spokojit jen s jedním vítězstvím? Dnes máte na víc, směle jděte do dalších střetů a tvůrčích sporů. Mars s Jupiterem vám pomohou najít řešení i těch nejtěžších otázek. Pesimistům a pochybovačům vezmete dech.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Budete pořádně nedůtkliví, hned tak někdo se vám nezavděčí, s ničím nebudete spokojení. Nebylo by divu, kdyby vám někdo řekl něco hodně ostrého. O tom, že byste to uznali, však nemůže být řeč, spíše se pořádně urazíte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Rodina bude dost náročná a donutí vás k těžkému rozhodnutí. Jeho následky však ponesete sami. Na druhou stranu budete v partnerových očích, přinejmenším na několik dní, skutečnou autoritou. Auto dnes raději odstavte do garáže.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Konečně přijdete na to, jak zvládnout negativní postoje jisté osoby. Budete jí lichotit a nadbíhat, chvíli ji nenecháte v klidu. Ti, co vás znají, z toho budou rozpačití, ale skoro s jistou se dá říci, že dosáhnete svého. Pyšní na sebe ale nebudete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Opustíte plán, který jste ještě včera považovali za geniální. Svým způsobem k tomu přispěje postavení Jupiteru s Venuší. Musíte počítat s tím, že se vás lidé začnou ptát, proč ta náhlá změna. Mohli byste být dost nepříjemní.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

S pozoruhodným návrhem přijdou nadřízení, příbuzní nebo sousedé. Samozřejmě, nepůjde o žádný projev přízně, ale něco potřebují. Berte to tak, že když jim vyhovíte, budete všichni spokojení. Prosit vás ale nikdo nebude.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pozor na nutkání zavádět novoty a přitom nikomu nic nevysvětlit. Platí to jak pro vaše chování v práci, tak doma. Lidé ve vašem okolí se naštvou a vaše představy dostanou těžkou ránu. Posezení s přáteli vám pokazí střet s osobou opačného pohlaví.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nová známost vám sama do klína nespadne. Významné pohledy a více či méně vtipná poznámka nestačí. Musíte nabídnout něco víc než rivalové. Příbuzní začnou vyžadovat, abyste udělali něco pro jejich neúspěšné děti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zdrojem vaší netrpělivosti je chuť něco změnit. Podvědomě cítíte, že vás každodenní rutina pozvolna ubíjí. Dnes se naskytne příležitost, abyste představili veřejnosti své představy. Jak se zdá, dlouho váhat nebudete.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dnes uděláte hodně jak pro firmu, tak pro sebe. Budete mít totiž štěstí na solidní a důvěryhodné partnery. Vyvarujte se proto kousavé ironie a nevhodných posměšků. Některé vaše nápady opravdu potřebují širší vysvětlení.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pozor, abyste nezapomněli na něco velmi důležitého. Od samého rána budete v jednom kole, na chvíli se nezastavíte. Zdržovat vám bude mluvka, který se sám neumí postavit k práci. Pobaví vás naříkání lakomého souseda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám