Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 18. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Běžet po rovině dokáže i slepý kůň

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Plánovaný běh dnešního dne budou brzdit potíže někoho z vašeho okolí. Přijde to v nejméně vhodnou chvíli a pořádně vás to vyvede z rovnováhy. S osobními problémy se přihlásí také partner. Hlavně mu neříkejte, že si všechno zbytečně moc bere.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Sebevědomí vám až nezdravě zvednou drobné úspěchy. Musíte si dávat pozor, abyste nepřecenili svoje možnosti a schopnosti. Rodinná debata, jestli koupíte nebo nekoupíte nějakou drahou věc, může přerůst v italskou scénu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Krušno vám bude na úřadech. Pro většinu byrokratů jako byste neexistovali. Zdá se, že nejenže nic nevyřídíte, ale ještě se tam pohádáte. V zaměstnání toho už moc nenaděláte, bude vám chybět elán i chuť do práce.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zaskočí vám nečekaná příhoda, spíše veselá. Nabiti energií se budete v práci i doma překonávat. Připravte se na partnerovy zvědavé dotazy. Vaše dobrá nálada vzbudí jeho zvědavost a možná i nepříjemné podezření.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Uděláte povedený krok k získání šéfova respektu. Pořádně vás rozzlobí podlézavé chování některých kolegů. Setkání s přáteli poznamená něčí nevhodná poznámka o nedávné nešťastné události. Raději se tvařte, že si nic nepamatujete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Slibovaná kariéra pomalu nabývá reálné podoby. Jen nesmíte nic uspěchat. Chcete-li si domluvit pracovní schůzku, těžko budete mít lepší příležitost než dnes. Rozvahu je nutné zachovat rovněž v milostném vztahu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nepřehlížejte varování přátel nebo známých. Nespoléhejte na svoji šťastnou hvězdu. Hrozba Saturnu, že vlastní vinnou znásobíte hrozící problémy je hodně silná. Problémem bude najít věc, kterou budete právě potřebovat. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Čekají vás bouřlivé diskuse s lidmi, kteří nedovedou držet slovo a spoléhají na toleranci druhých. Ve vašem případě však tvrdě narazí. S nikým se mazat nebudete a z cizí nespolehlivosti vyvodíte citelné a okamžité důsledky.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zbavíte se pochybností, které vás trápí v souvislosti s někým z rodiny. Pamatujte, že rychlost ještě neznamená solidnost. Úkoly, které jsou před vámi, neberte na lehkou váhu. Na tom, jak je splníte, závisí váš postup.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Konstelace Jupiteru s Lunou přidá na přesvědčivosti vašemu mluvenému projevu. Využít toho jen ve styku s opačným pohlavím by bylo mrháním nabídnutých příležitostí. Dáte lekci osobě zneužívající vaší tolerance.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nutkavý pocit, že se kolem vás děje něco, čemu nerozumíte, může být neopodstatněný, ale neuškodí, když otevřete oči dokořán. Nemůžete mít všechno, co byste chtěli. Pozor na přehnanou touhu si dnes večer pořádně užít.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Do poslední chvíle nebudete mít jistotu, jestli se uskuteční schůzka, na které vám záleží. Panikařit ale nemusíte. Zbytečně tím oslabíte svoji pozici. V obchodě se pohádáte s neochotným prodavačem, ale ničeho tím nedosáhnete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám