Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 14. února 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muž má svou vůli, ale žena má svoji metodu

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Příjemné chvíle prožijete s partnerem nebo novým ctitelem nejen díky svátku Valentýna. Udělají všechno, co vám na očích uvidí a splní všechny sliby. Nelze vyloučit větší vydání, a tak je třeba hospodařit s rozvahou a předvídavě.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nadějně se rýsuje pracovní či úřední jednání. Jistého člověka se vám podaří ovlivnit natolik, že vám nedokáže říci ne. S velkou pravděpodobností si budete muset připomenout starou, prověřenou pravdu, něco za něco.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nebojte se vznášet vysoké požadavky a nároky. Merkur nestojí špatně, ledacos vám dnes vyjde překvapivě snadno. Někteří vaši známí, zvláště ti závistiví, budou celí zelení. Lehká bouřka se prožene vaším milostným vztahem.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Necouvnete před náznakem problémů v zaměstnání. Okamžitě začnete pátrat po jejich příčině a planety předvídají, že se nestačíte divit. Připravte se na to, že budete muset tvrdě obhajovat svoji neústupnou pozici.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Budete citliví na projevy lidské hlouposti a tuposti. Nebylo by divu, kdyby některé vaše reakce překročily rámec obvyklého chování. V zásadě budete mít pravdu, ale jsou chvíle, kdy je nutné ledacos spolknout.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Planety jsou vám příznivě nakloněny, dočkáte se očekávaného uznání. Vzrušující chvíle vás čekají v případě, že se vydáte na cestu do vzdálenějších míst. Zažijete zajímavé setkání, ale je nutné se důsledně vyhýbat alkoholu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Úspěch, o který usilujete, částečně závisí na rozmaru vlivné osoby. Někteří vaši přátelé změní názor a odstoupí od dřívější úmluvy. Poklesne vám sebevědomí a ztratíte odvahu k zvládnutí náročných předsevzetí vlastními silami.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Investice, o které uvažujete, vyžaduje rázný krok, díky síle vibrací Jupiteru se k němu konečně odhodláte. Rázně se pustíte do odkládaných povinností a starých restů. Vnitřní hlas vám napoví, že další otálení by vás přišlo draho.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Jistá osoba z vašeho okolí se na vás chystá a nebude vás šetřit. Stačí sebemenší záminka a začne se po vás zle vozit. Zajděte za člověkem, se kterým jste se nedávno nepohodli. Naleznete v něm nečekaného spojence.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Netrapte se průtahy a problémy v práci. Není to žádné neštěstí. Naopak, v četných případech se vyhnete tomu, aby vás cizí lidé zatahovali do svých sporů. Potkáte někoho natolik ovlivněného Valentýnem, že nebude proti nevinnému flirtu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neotálejte s realizací podnikatelského záměru, planety vám přejí. Doběhnete úředníka, který si myslí, že vám může namluvit nesmysly. Stačí zachovat chladnou hlavu, vyslechnout ho, ale všechno udělat přesně naopak.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Venuše naznačuje, že běh mnoha událostí se změní ve  váš prospěch. Výjimkou je hrozba visící nad vaším milostným vztahem. Mezi vás a partnera se chystá vstoupit třetí osoba. Hodně vám napoví večerní rozhovor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám