Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 11. září 2015

Novinky, sojka

Opravdovým zdrojem poznání je omyl

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pozor na porušování předpisů, nejen v práci, ale také na silnici. Zbytečně byste si koledovali o problémy. Peníze, které se stále někde toulají, by mohly dorazit na váš účet. Neohrnujte nos nad cizími zvyky. Jiný kraj, jiný mrav.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přijde známý, abyste za něho něco vyřídili nebo dodělali. Nakonec mu asi vyjdete vstříc, ale neměli byste plýtvat časem a energií tak úplně zadarmo. S realizací odvážných milostných představ vám pomůže Luna.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Narazíte na lidi, kterým se nedá věřit. Vaše smířlivost a nechuť k hádkám mohou vést k tomu, že jim odsouhlasíte něco, co vám nijak neprospěje. Musíte se sebrat a nedat se. Silně vás otráví poznámky a dotírání vlezlého známého.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pořádná dřina bude přinutit se k plnění povinností. Ne a ne se zbavit myšlenek na mořské pláže a prosluněné stráně. Možná bude opravdu lepší nepouštět se do ničeho náročného. Raději zavolejte přátelům a někam si zajděte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Počítejte s tím, že placení účtů nelze odkládat do nekonečna. První ostré varování přijde už během dopoledne. Další prodlení se může pořádně prodražit. Na druhou stranu to není důvod k tomu, abyste se nervově hroutili.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Předem odhadnete přání nadřízených a obratem je uvedete do života. Vytvoříte si tím předpoklad ke kariérnímu postupu. Vlnu silných emocí ve vás vzbudí setkání s bývalou atraktivní kolegyní nebo se sympatickým kolegou.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Neodmítejte z ješitnosti cizí pomoc. Mohli byste splakat nad výdělkem. Pohyb Saturnu s sebou nese nemalé potíže. Případnou chybu jen tak nenapravíte. Nečinnost vám hrozí v okamžiku, kdy to bude chtít aktivitu a osobní odvahu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Několikrát během dne vás zaskočí nečekaná slabost. Silné rozpaky pocítíte ve společnosti pohledných osob opačného pohlaví. Navíc vás bude vás pronásledovat někdo, kdo se vás pokusí ohromit svými řečmi.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Uspokojení vám přinesou výsledky, po kterých bude následovat slušná odměna v podobě peněz, sympatií a veřejného uznání. Příjemné odpoledne strávíte s dětmi. Pomůže vám to smazat část dluhu, který vůči nim cítíte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nic převratného nepřinese další rozhovor s partnerem. Oběma vám chybí výraznější ochota ke kompromisu. Předčasné jsou úvahy o změně zaměstnání. Během několika dní přijdou noví lidé a situace se výrazně změní k lepšímu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Budete značně náladoví. Můžete si tím způsobit nepříjemnosti a ztratit sympatie řady lidí. Navíc hrozí, že bez povšimnutí přejdete příležitost, která se vám nabídne v dopoledních hodinách. Vystříhejte se zbožných přání, je to pouhé mrhání energií.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nepodceňujte konkurenty, zdánlivě o nich není slyšet, ale činí se. Merkur s Marsem varují před nečinností, která vám může podrazit židli. S menší prosbičkou přijdou příbuzní. Bude-li to možné, měli byste jim vyhovět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám