Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 30. srpna 2015

Novinky, sojka

I taška na střeše se jednou obrátí

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vaše sebevědomí posiluje pozitivní kosmická aura. Byl by neodpustitelný hřích toho nevyužít. Jistě máte svůj tajný sen, jehož realizací stále odkládáte. Nikomu nic neříkejte a udělejte alespoň první, třeba i nesmělý krůček.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dilema vás čeká při sporu partnera s dětmi. Postavit se na tu či onu stranu nebude snadné. Sami si totiž nebudete tak docela jistí, kdo má vlastně pravdu. Nutnost zachovat si tvář, vyvstane rovněž na odpolední návštěvě nebo zahradní párty.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Náhoda vám pomůže zbavit se věci, která vám doma jen překáží. Můžete ji jak levně prodat, tak někomu darovat. Určitá nervozita a rozmrzelost by mohla poznamenat váš milostný vztah. Musíte se snažit ovládat emoce.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

S podivnou příhodou vás zaskočí příbuzný. Vaše přirozená reakce, že si vymýšlí, se ho citelně dotkne. Na místě je zdrženlivost, raději ho trpělivě vyslechněte a závěr si nechte pro sebe. Širokým obloukem obcházejte noční podniky.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Velice opatrně při flirtování se zadanou osobou. Své lehkomyslnosti byste mohli litovat. Spor se sousedy nebo domorodci vyvolá na dovolené či na chalupě zbrklý partner. Budete muset prokázat značný diplomatický talent.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dráždit vás bude chování člověka, ke kterému jdete na návštěvu. Možná byste si to ještě měli rozmyslet a změnit plán na dnešní den. Jupiter vás tlačí k rozhodnutí mezi všední, nudnou jistotou a riskantním krokem.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Určitá slabost, pronásledující vás od samého rána způsobí, že vám bude všechno padat z rukou. Bude proto rozumnější do ničeho se nehrnout. Zapomeňte na větší aktivitu a hlavně raději nikomu s ničím nepomáhejte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vaši pozornost vzbudí chladné chování příbuzných. Pro odpověď na otázku, co je za tím, nemusíte chodit daleko. Paměť vám osvěží a také dobře poradí partner. Pečlivě zamykejte dům a auto, na dovolené si hlídejte pokoj i stan.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Sousedé na chalupě přijdou s něčím, co se vám nemusí líbit. Neukvapte se, kvůli klidu v budoucnosti, budete asi nuceni s jejich plány souhlasit. Nakonec se ukáže, že nebude tak zle. Opatrně s plaváním v zastrčených rybnících a říčních zákoutích.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Hleďte si svého, nestarejte se o cizí problémy. Chybí vám správný a objektivní pohled, svojí intervencí naděláte víc škody než užitku. Silný Mars vás tlačí k zbytečným konfliktům. Rozhodit vás může úraz nebo nemoc známého.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Povolnost a ochota sáhnout hlouběji do kapsy, vás budou něco stát. Jakmile vaší nejbližší zjistí, jaké je s vámi snadné pořízení, bude vás to, zvláště na dovolené, něco stát. Zvažte, zda na tak nákladná gesta opravdu máte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nezapomenutelný zážitek s půvabným protějškem vás čeká na dovolené, na chatě či u vody. Čas pro vás zcela ztratí smysl, zapomenete na okolní svět. Do tvrdé reality vás vrátí až potíže s automobilem, nebo jiným dopravním prostředkem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám