Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 25. května 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hluboké vody se měří dobře, srdce člověka těžce

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Máte se na co těšit. Rodina vám poskytne mnoho důvodů k uspokojení, zbavíte se problému, který vás trápil. Zaskočit by vás mohla nečekaná návštěva, nejspíše příbuzní, kteří budou něco chtít. Žádné nové starosti si ale nepřipustíte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nezadaní udělají rozhodnutí, které stále oddalovali. Spolehlivě vycítíte, že další otálení by mohlo být osudné. Dlouho nevydržíte na jednom místě. Plní energie si budete chtít volný den pořádně užít. Pozor na nerozvážnost.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Své blízké zaskočíte trpělivostí, s jakou dokončíte nudnou práci. Ve večerních hodinách nastane planetární konstelace vhodná k dopracování plánů na příští dny. V hlavě nosíte skvělý nápad, který jen, jen dozrát.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Důsledně se vyhýbejte všemu, co je spojeno s penězi a výdaji. Víkend musíte pojmout tak nějak levněji než jste zvyklí. Smutnou realitu podtrhne konfrontace vaší pohublé peněženky s hromadou nezaplacených účtů a složenek.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Hrozící spor s vaším miláčkem spolehlivě zažehnáte tím, že společně něco podniknete. Luna radí hezký výlet do méně známých míst a společnou večeři v intimním prostředí. Hlavně partnerovi nepřipomínejte prohřešky vůči životosprávě.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jakmile se sejde pár lidí, pocítíte nutkavou potřebu je šokovat, poučovat a něco důležitého jim sdělit. V kombinaci s alkoholem to může mít negativní společenské důsledky. Můžete se jak zesměšnit, tak někoho pořádně naštvat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Rozumně hospodařte s penězi, nepůjčujte rozhazovačným známým. Chladně se k vašim problémům postaví příbuzní. Neodsuzujte je, možná jim opravdu chybí síly a možnosti, nebo jste je už někdy v minulosti zklamali.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zvažte, zda vám stojí za to trvat na svém a zkoušet něčí trpělivost. Uděláte něco, co vás bude mrzet. Zlomyslný známý se vás pokusí nenápadně vyprovokovat k tomu, abyste se vyslovili k něčemu, v čem se moc nevyznáte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Bylo by nespravedlivé tvrdit, že starost o rodinu leží výlučně na vás. Partnerova reakce bude okamžitá a radost vám neudělá. Hrozí několik následujících dní tiché domácnosti. S ohledem na to, co vás čeká, to bude dvojnásob nepříjemné.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nepodléhejte falešným nadějím v milostných vztazích. Chcete-li znát pravdu, musíte být připraveni ji přijmout. Jste mimořádně citliví na kosmický rytmus. Proto vás nesmí překvapit silná potřeba stáhnout se v určité okamžiky do ústraní.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S chutí se chopíte partnerova nápadu. Intuitivně vycítí, že potřebujete nějaké rozptýlení. Splníte si sen, na který se zatím nedostalo. Otevřeně si pohovoříte se známými a přáteli, jejichž jednání ve vás vyvolává pochybnosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nebudete-li dostatečně vstřícní a trpěliví, nikdy se k vám nedostane zajímavá informace. Mějte uši nastražené a oči otevřené, nebudete zklamaní. Ještě jednou se zamyslete, zda vám skutečně stojí zato, běhat za někým, kdo je stále jako led.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám