Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 20. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska buď neodpouští nic, nebo odpouští všecko

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Konečně se vám podaří zařídit něco, s čím jste dosud nemohli hnout. Jednu velkou starost budete mít z hlavy. Vaši pozornost upoutá mladší, přitažlivá osůbka. Chcete-li ji získat, musíte se vyrovnat s hrozbou v podobě jejího žárlivého partnera.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Okolnosti vás donutí dát důvěru někomu, kdo si ji nezaslouží. Nesmíte ho spouštět z očí a v případě potřeby s ním bez slitování zamést. Největším nepřítelem lásky je nuda, pečlivě promyslete, co dnes partnerovi nabídnete

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Trápit vás bude pocit, že zatímco vy máte smůlu, všem kolem se naopak daří. I kdyby to byla pravda, ujišťuje Merkur, že jde o krátkodobý, přechodný jev. Buďte nad věcí, vaše lepší chvíle přijdou. Pozor na chybný krok ve větší společnosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dotknou se vás sebemenší, i žertem míněné výtky a poznámky. Nic neodpustíte ani partnerovi nebo nové lásce. Dnešek nepřeje důležitým rozhodnutím. Co půjde, odložte na vhodnější dobu, raději se běžte rozptýlit a pobavit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pozor na přehnanou sebejistotu. Zdánlivě naivní člověk, může být protřelým filutou, který vás vzápětí doběhne. Partner nebo starší děti se vrátí k tématu, o kterém jste nedávno hovořili. Existuje naděje, že vám dají opožděně za pravdu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Rozhovor s jistou osobou skončí u nepříjemného tématu. Musíte jí včas přerušit. Máte-li naplánovánu nějakou cestu, je nutné před odjezdem zkontrolovat plán a jednotlivé body trasy. Hrozí vám různé nepředvídatelné problémy.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pohyb Saturnu by vám měl napovědět, že bude lepší držet se stranou okolního dění. Odpusťte si kroky, které by někomu z vaší blízkosti určitě vadily. Nestavte se proti většině, tvrdě narazíte a opustí vás všichni spojenci.   

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Osoba, která vás vábí do svých sítí, to zřejmě myslí vážně. Vyhýbejte se sporům se sousedy a příbuznými, nemusíte je zvládnout. Originálním způsobem vám dnešek ozvláštní partner nebo dospívající ratolesti.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nedejte se napálit při placení. Neochotou či přímo leností zkontrolovat si účty a faktury, můžete přijít o spoustu peněz. Nepříjemná, ale přínosná bude debata s člověkem, který se nebojí říci pravdu. Teď, abyste se podle toho zařídili.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S obavami, ale úspěšně zvládnete situaci, kdy bude nutné postavit se za jednu z rozhádaných stran. Uděláte to natolik prozíravě, že můžete kdykoli změnit názor. V jisté chvíli si ověříte sílu svojí intuice. Otázkou je, jestli jí uvěříte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Až budete připravovat dnešní program, berte ohled na vaše nejbližší. V slabších okamžicích se u vás projeví sklon k sobectví. Nevšední zážitek vás čeká během návštěvy vzdáleného města. Nedejte se vyvést z míry nesympatickými lidmi.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jistá situace vám nabídne možnost prověřit si vlastnosti, které nejsou vaší silnou stránkou. Budete-li dostatečně důslední, nemáte se čeho obávat. Nahrává vám slibné postavení Merkuru s Uranem. Potrápí vás rozmary příbuzných.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám